De wekelijkse avonturen van een Fanboy #77

De week is weer voorbij! Dit was de week van mijn hertentamen, mijn verjaardag, een week waarin ik weer wat bijles gaf, aan het werk was bij mijn stage (die ik ook bekend heb gemaakt, lees snel verder!) en ook nog evenementen afging. Een prima weekje!

 

Zaterdag 28 oktober

Zaterdag was het tijd voor mijn hertentamen! Ja, op de zaterdag nog wel… Ik moest vroeg de deur uit en ik heb mijn tentamen gemaakt. Ik heb geen idee of ik het nu wel heb gehaald, maar ik heb wel alles eruit gehaald wat erin zit. Nu maar afwachten op dat cijfer! Na mijn tentamen pakte ik mijn spullen thuis in en ging ik richting mijn ouders. Daar maakte ik flink wat recensies (bloggen is toch wel flinke ontspanning na al dat leren), ik las Avatar The Last Airbender: The Rift en ook Avatar The Last Airbender: Smoke and Shadow. Daarnaast keek ik nog naar Dwars door de week. Flink wat ontspanning na een tentamen mag ook wel!

Zondag 29 oktober

De klok ging een uurtje achteruit, dus ik kon wat langer slapen. Sterker nog, ik sliep zelfs nog uit! Ik had gewoon elf uur geslapen in een nacht, geen idee hoe ik dat had gedaan! Al snel gaf ik aan twee verschillende bijleskindjes bijles, werkte ik nog aan mijn stageverslag en blogde ik wat. In de middag was er wat familiebezoek om mijn verjaardag nog even met een kleine groep te vieren. Ik kreeg cadeautjes van mijn ouders en zusje en las in de avond nog in Steven Universe: Art and Origin, wat volledig gaat over het ontstaan en de artwork van Steven Universe!

Maandag 30 oktober

In de ochtend ging ik vroeg naar de osteopaat, waar ik een controleafspraak had. Goed nieuws: ik hoef pas weer terug te komen als ik klachten heb! Superfijn nieuws en daarna ging ik snel door naar stage. Waar ik nou stage loop? Bij de YA-uitgeverij Blossom Books! Dit doe ik al twee maanden en ik kan tot en met december daar stage lopen. Ik doe een bedrijfseconomische stage en ik heb het er enorm naar mijn zin, zeker door de vele verschillende taken die ik kan uitvoeren. Na mijn stage ging ik snel naar Rotterdam, waar ik weer een sessie van Dungeons and Dragons had. Het werd een latertje en eenmaal thuis gekomen stond een verrassing op mij te wachten: mijn vriendin was er om samen met mij mijn verjaardag in te luiden, superleuk! Ik schrok me kapot toen ik het licht in mijn kamer aan zag staan, maar ik kwam snel van de schrik bij en kreeg meteen wat leuke cadeautjes.

Dinsdag 31 oktober

Ik ben jarig! Tijd voor feest. Mijn verjaardag begon met een bezoekje aan Dudok, die de lekkerste appeltaarten hebben van Nederland. Ik was verkocht! Na al het smullen gingen we naar de bioscoop voor Thor Ragnarok, een ontzettend leuke en grappige film (zelfs als je de vorige Thorfilms niet heel bijzonder vindt). Op de terugreis haalde ik flink wat boodschappen, kookte ik voor mijn huisgenootjes en hadden we een gezellig huisavondje om mijn verjaardag te vieren.

Woensdag 1 november

Op de woensdag had ik weer genoeg te doen. Ik ging in de ochtend naar mijn stagebegeleider op de universiteit, keek erna even naar Stranger Things seizoen 2 (ieeeeehhh zo leuk!), gaf bijles in wiskunde, blogde thuis weer wat en bezocht voor de tweede keer die dag een bijlesadresje (een nieuwe!) waar ik kon helpen met Wiskunde A. Daarna fietste ik weer snel naar huis waar een huisgenootje voor mij had gekookt en werden er zeker weer wat afleveringen van Stranger Things bekeken…

Donderdag 2 november

Donderdag had ik stage, alleen kon ik thuis werken. Ik had veel te doen en kon weer wat interessante dingen uitzoeken, dus na een intensieve stagedag was ik zeker voldaan. Ik gaf (alweer) bijles in M&O, keek thuis nog even naar Food Wars en ik las S.T.A.G.S., waarvan je de recensie vandaag ook kan lezen op mijn blog. Na wat bloggen ging ik lekker slapen, want de volgende dag zou flink gevuld worden met wat leuke evenementen!

Vrijdag 3 november

Ik stond vroeg op en ik ging richting Tilburg. In de trein las ik verder in Calamity, wat een gaaf boek is dat zeg! In Tilburg aangekomen werden er wat afleveringen van Stranger Things bekeken en werd er een bezoekje gebracht aan het boekenfestijn in Eindhoven. Mijn buit is niet al te groot, maar er zaten zeker wel wat leuke dingen tussen. Vervolgens had ik nog een bezoekje gebracht aan de Eppo Strips (een superleuke nerdwinkel) en was de Leesbeesten Leesclub bij boekhandel van Piere aan de gang. We bespraken Warcross van Marie Lu en het was een hele gezellige leesclub, compleet met verloting en goodiebags. Mijn verslag zal nog online komen!

Dit was mijn weekje. Ik heb een hele leuke verjaardag gehad en weer lekker druk geweest, op naar een volgende week vol stagewerkzaamheden, events en meer!

Hoe was jouw week?

2 reacties

  1. Eppo Strips ga ik ook graag naartoe wanneer ik in Eindhoven kom. Ik voel me trouwens erg oud nu want het eerste dat ik dacht toen ik deze blogpost las was ‘Oh, een nieuwe lettertype dat leest vlotter.’

    1. Haha, je bent juist heel slim, want sommige mensen merken niet dat het een ander lettertype is 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.