De wekelijkse avonturen van een Fanboy #76

De laatste week om mij voor te bereiden op mijn hertentamen is eindelijk voorbij. Deze week heb ik veel geleerd, aan stage gezeten, maar ook veel gelezen! Een druk weekje, maar waarbij ik toch genoeg aandacht heb besteed aan mijn fandoms.

 

Zaterdag 21 oktober

In het weekend was ik vooral van het leren. Ik leerde hard voor mijn tentamen, om aan het eind van de middag wat uit te rusten en My Hero Academia te kijken (nu vind ik de anime echt heel goed!). Ik kookte nog en keek in de avond naar Black Mirror, een serie die altijd vrij deprimerend eindigt, haha! Rustig gaan slapen, want de volgende dag zou ik ook weer aan het leren gaan!

Zondag 22 oktober

Zoals ik had gepland begon ik de dag met studeren. Fiscale economie vind ik een lastig vak, dus ik heb hard gewerkt. Daarbij deed ik boodschappen (ondertussen lekker aan de Pokémon Go), werkte ik aan mijn stageverslag, beantwoordde ik mailtjes en had ik ook nog even geblogd. In de avond keek ik nog naar Spiderman Homecoming, een prima superheldenfilm.

Maandag 23 oktober

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! In de trein las ik De goudvisjongen uit en thuis aangekomen studeerde ik weer hard voor mijn tentamen. Halverwege de middag ging ik naar de universiteit, waar ik bijles gaf aan een nieuw bijleskindje. Dit verliep erg goed, dus ik heb een bijleskindje erbij! Thuis aangekomen at ik nog met huisgenootjes en studeerde ik weer hard door.

Dinsdag 24 oktober

Op de dinsdag was het weer tijd om naar stage te gaan. In de trein heen en terug las ik Anne Amelia is er niet meer, een literaire YA van Best of YA. Toen ik weer thuis was at ik met een grote groep aan huisgenootjes en hadden we achteraf een huisavondje aangezien een van mijn huisgenootjes gaat verhuizen. Ze gaf ons als afscheidscadeau een kalender met allemaal foto’s van huisgenootjes erop, hoe leuk!

Woensdag 25 oktober

Woensdag was het weer tijd om naar stage te gaan. In de terugreis las ik Anne Amelia is er niet meer uit (aanradertje!) en at ik weer met wat huisgenootjes. In de avond ging ik naar een borrel van mijn vereniging, waar ik verbazingwekkend veel heb gepraat over anime en bijles geven. Het was een hele gezellige borrel, maar ik ging vroeg naar huis om me de dag erna weer voor te bereiden op mijn tentamen.

Donderdag 26 oktober

Meteen in de ochtend begon ik aan de studie. Ik maakte veel oefententamens, leerde nog al mijn studiestof, genoeg te doen! Wanneer ik even een pauze inlaste tussen het leren door, keek ik naar het tweede seizoen van Haters Back Off en de nieuwe aflevering van Food Wars. Aan het eind van de middag ging ik naar de bibliotheek van Rotterdam, waar ik met een groep heb gesproken over de Proud Young Adult-Facebookgroep en de community van YA-lezers in de bibliotheek van Rotterdam. De Facebookgroep is een leuke intieme groep die vaak aanwezig is op de events van de bibliotheek, ontzettend leuk! Daarna pakte ik de trein naar Tilburg en begon ik aan Calamity, het derde deel van De Wrekers van Brandon Sanderson.

Vrijdag 27 oktober

De laatste dag om te studeren! Ik ging hard aan de bak en legde de laatste hand aan het leren van de studiestof en het oefenen met tentamens. In de middag ging ik weer richting Rotterdam en las ik Calamity in de trein, ik kookte voor een huisgenootje en ik, maakte ook nog schoon en keek twee afleveringen van Dwars Door De Week. Ook begon ik aan S.T.A.G.S., mijn recensie komt daarvan volgende week online!

 

Oké, het belangrijke tentamen was dus genoeg voorbereid. Hoe mijn tentamen ging? Dat lees je volgende week!

Hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.