De wekelijkse avonturen van een Fanboy #78

De week is weer voorbij! Deze week had ik weer een stageweek, las ik veel, ging ik nog naar leuke evenementen en meer! Ik vul mijn agenda met gemak, haha! Het is weer een goed gevulde week geworden, dus tijd om daar even op terug te kijken.

 

Zaterdag 4 november

Op de zaterdag had ik een studiedagje. Ik las in de ochtend het eerste deel van Elfquest, een oude stripreeks over elven, best gaaf! Al snel was ik bezig met mijn stageverslag, waar ik lang aan heb gezeten. Ondertussen kon ik ook nog wat bloggen en las ik het tweede deel van Elfquest. In de avond keek ik naar de laatste aflevering van het tweede seizoen van Stranger Things (AWESOME!) en begon ik ook nog aan Beyond Stranger Things, waar de makers en acteurs van Stranger Things alles vertellen over de show.

Zondag 5 november

Zondag begon met Beyond Stranger Things, want dat is net als Stranger Things ontzettend leuk om te zien! Aan het eind van de ochtend werd de stad verkend en ben ik met mijn vriendin naar de film Pokémon Ik kies jou gegaan, een hele mooie hervertelling van de reis van Ash. Thuis merkte ik dat ik niet helemaal fit was, dus ik had opeens twee uur een dutje gedaan! Na het avondeten werd Beyond Stranger Things weer aan gezet.

Maandag 6 november

Maandag ging ik weer terug naar Rotterdam, maar daarvoor keek ik naar de film The Breakfast Club (een oude film over vijf middelbare scholieren die een dag moeten nablijven op school, allemaal met hun eigen redenen). Op weg naar Rotterdam ging ik verder met Calamity en ik heb drie storingen op de heenweg meegemaakt, pfoeh! Thuis werkte ik verder aan mijn stageverslag, werkte ik aan mijn blog en deed ik boodschappen. Ik keek nog Zondag met Lubach en de Kwis terug en ik at samen met huisgenootjes. In de avond begon ik aan The White Rose als e-book, aangezien ik deze mag recenseren voor de Young&Awesome-feestweek omdat ze een jaar oud zijn!

Dinsdag 7 november

Op de dinsdag was ik nogal ziek, maar werkte ik thuis aan stage. Na al mijn stagewerkzaamheden gaf ik voor het eten nog bijles, at ik met huisgenootjes, las ik The White Rose uit en ging ik verder met Calamity. Ik was erg uitgeput, dus snel naar bed aangezien ik de volgende dag wel naar stage wilde gaan!

Woensdag 8 november

Op de woensdag vertrok ik naar kantoor en las ik Calamity in de trein. Op stage was het erg druk en heb ik veel gewerkt, om tot slot bij te komen door het eten van pizza met Kristen Ciccarelli, de auteur van Iskari! Na het eten hadden we een bloggersmeet waarbij we veel hebben gepraat. Na een lange dag ging ik doodop richting mijn ouders en ging ik daar snel naar bed. 

Donderdag 9 november

Donderdag werkte ik ziek thuis voor mijn stagedag. Ik was weer lekker druk in de weer en daarna moest ik met spoed naar Tilburg en las ik Calamity in de trein. Ik moest namelijk mijn vriendin verzorgen, aangezien die met migraine in bed lag. Verpleger Joost to the rescue! Hoewel ik zelf nog niet fit was, ging ik uiteraard langs om voor haar te koken. Die avond las ik ook de F*ck it list boek, een leuk en grappig boekje over dingen die je vooral niet gedaan moet hebben (of toch wel, f*ck it!).  Gelukkig was de migraine aan het eind van de avond al wat verminderd, hoezee!

Vrijdag 10 november

Na in de ochtend vroeg te hebben gegeten, ging ik weer terug richting mijn ouders. Ik las Calamity in de trein uit, wat een fantastisch einde! Ik begon meteen in Schildpadden tot in het oneindige, het nieuwe boek van John Green.  Thuis aangekomen ging ik langs de huisarts voor het krijgen van de griepprik en deed ik verder onderzoek voor mijn stageverslag. Aan het eind van de middag maakte ik weer veel foto’s voor mijn blog/Instagram en maakte ik wat recensies. Na het eten ging ik weer door met bloggen en daarna las ik weer verder.

 

Dit was mijn weekje weer! Een week waarin ik weer leuke dingen heb gedaan en ondanks dat ik niet helemaal fit was, ben ik toch lekker actief geweest. Op naar een volgende week!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.