De wekelijkse avonturen van een Fanboy #79

De afgelopen week was weer lekker druk. Naar stage, werken aan mijn stageverslag, boeken lezen en nog leuke evenementen die ik bezocht! Een prima week, maar ik kijk ook wel een beetje uit naar een kerstvakantie waar ik iets meer rust heb, haha!

 

Zaterdag 11 november

Zaterdag werd ik vroeg wakker en ging ik meteen lezen. Schildpadden tot in het oneindige is echt heel goed, dus die moest ik gewoon uitlezen! Deze dag heb ik flink besteed aan bloggen en in de avond speelden we met de hele familie Levensweg (ik werd laatste, oeps…). Voordat ik ging slapen begon ik aan Monster, het vervolg op de Gone-serie van Michael Grant.

Zondag 12 november

Tijd om me wat jarig te voelen! Ik was twee weken geleden al jarig, maar nu vierde ik het voor wat vrienden, waaronder een paar bloggers! Het was een leuke verjaardag vol chips en taart (waarbij ik erachter kwam dat bavarois een vet moeilijk woord  is om uit te spreken) en ik heb weer leuke cadeautjes gekregen. In de avond keek ik nog naar Zondag met Lubach, de Kwis en Draadstaal.

Maandag 13 november

Op de maandag werd ik niet helemaal lekker. Ik besloot de dag rustig aan te doen en wat te werken aan mijn stageverslag. Na flink wat keelsnoepjes en thee met honing was ik wat opgeknapt en ging ik richting Rotterdam. Daar dropte ik wat spullen in mijn kamer, om vervolgens door te gaan naar Tilburg. Daar dropte mijn vriendin haar spullen en al snel vertrokken we naar Eindhoven voor Glow! Dit is een soort lichtfestival en ik vond het echt fantastisch. Het is haast niet te beschrijven, echt een unieke ervaring!

Dinsdag 14 november

Dinsdag ging ik naar stage en las ik Monster in de trein. Ik had een leuke stagedag en thuis aangekomen had ik nog genoeg te doen! Ik werkte hard aan mijn stageverslag en was daar tot de late uurtjes mee bezig.

Woensdag 15 november

Ik ging vroeg op om wat eerder op stage te zijn. Na de stage kon ik iets eerder weg, maar ik had dikke vertraging in Utrecht! Ik moest drie kwartier te wachten, dus ik moest een bijles afzeggen. Toen ik eenmaal thuis was, keek ik nog nieuwe afleveringen van Food Wars en Pokémon en ging ik door naar een borrel van mijn vereniging waarbij we Mario Kart gingen spelen, superleuk!

Donderdag 16 november

Aangezien ik in de avond ook een bijles had ingepland, wilde ik deze dag extra voorbereid zijn en nog eerder naar stage gaan zodat ik nog eerder thuis was. Dit bleek echt een ramp te zijn, want ik had een uur moeten wachten op mijn station voordat ik naar Utrecht kon. Een voordeel: ik las vet veel uit Monster. Na een leuke stagedag las ik Monster uit en had ik bijles gegeven. Daarna even flink rusten, want ik was nogal kapot!

Vrijdag 17 september

Vrijdag begon ik met wat schoonmaken, boodschappen doen en werken aan mijn stageverslag. In de middag was deze fanboy bij de Blossom Books Garage Sale, ik kocht gewoon de Lunar Chronicles (alle vier de delen!) en ik maakte de serie Project Persefone compleet. Een prima buit!  Daarna bezochten mijn vriendin en ik de stad  (oftewel de boekhandel) en gingen we pannenkoeken eten. In de avond gingen we naar het concert van PVRIS, alleen was het een teleurstelling. Het voorprogramma was prima, alleen de zangeres moest constant mobieltjes van fans pakken om zichzelf ermee te filmen (beetje camerageil) en de zangeres van PVRIS zong heel vals en moest het van publiekparticipatie hebben (ze was wel ziek, maar vind het dan jammer dat ze dan maar een ”half” concert gaven). Thuis aangekomen gingen we snel slapen, want in het weekend gaan we naar Comic Con!

 

Dit was de week weer. Aankomende week bezoek ik Dutch Comic Con, kan ik weer stage lopen en heb ik ook nog feestjes. Een drukke week gaat het zeker weer worden!

En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.