De wekelijkse avonturen van een Fanboy #8

De afgelopen week was weer een drukke week. Werken aan de studie, mijn tijd besteden aan het zien van series, afspraken die zijn gemaakt en zelfs feestjes en een concert waar ik naartoe ben geweest. Lees het allemaal hier!

 

Vrijdag 20 mei

Op de vrijdag ging ik naar een camping in Mierlo, ik ging namelijk een weekendje weg met een commissie van mijn studentenvereniging! Nadat ik in de ochtend aan mijn studie had gezeten en wat had geblogd, ging ik met de trein naar Eindhoven om daar bij de Mac met vrienden wat te eten, daarna gingen we naar de camping toe! Een lekker plekje en redelijk mooi huisje. In de avond maakten we het laat en deden we nog verschillende spelletjes (ik heb dus geen talent voor Yahtzee).

Zaterdag 21 mei

Op de zaterdag sliepen we allemaal wat uit, deden we boodschappen (er waren fairtrade bananen die overdreven groen waren?) en hadden we nog een barbecue met een kampvuur achteraf. Ook hadden we nog allemaal eendjes gevoerd die heel dichtbij kwamen. Aan het eind van de avond deden we nog Black Stories, waarbij ik er een aantal had weten te raden!IMG_5667

Zondag 22 mei

In de ochtend pakten we onze spullen weer in, maakten we het huisje nog wat schoon en vertrokken we met de auto naar Rotterdam. Eenmaal aangekomen was ik volledig gesloopt en had ik wat last van mijn buik, dus moest ik een afspraak afzeggen en bleef ik in mijn bedje. Ik blogde wat vooruit met mijn blog, keek Fairy Tail, nog één aflevering van Trinity Seven en in de avond keek ik naar De Wereld Rond in zes stappen, waarin elke week twee bekende Nederlanders binnen zes tussenpersonen een beroemd persoon proberen te ontmoeten. Arjen Lubach en Tex de Wit zochten Verne Troyer vanuit Afrika en het was ze gelukt!

Maandag 23 mei

In de ochtend deed ik rustig aan, werkte wat aan mijn paper, pakte mijn spullen in en ging naar een hoorcollege. Daarna ging ik terug naar Katwijk, want ik was het weekend niet thuis en de family-time moest ik natuurlijk even inhalen. In Katwijk gingen we naar de nieuwe supermarkt in de straat, keek ik de nieuwe aflevering van Game of Thrones (pijnlijk…) en deed ik nog een spelletje Yahtzee met mijn familie.

Dinsdag 24 mei

Dinsdag sliep ik wat uit en werkte ik aan mijn studie en paper. Ik hoefde deze dag niet naar college, dus de rest van de dag las ik Armada, wat een fantastisch boek! Ik kon gewoon niet stoppen met lezen, heerlijk! Armada lezen deed ik echt het grootste deel van de dag en erna ging ik meteen naar bed. Daar las ik nog even The Enchiridion van Adventure Time, waar ik nu op de helft ben!IMG_5653

Woensdag 25 mei

Woensdag was het weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Het weer was niet al te lekker, dus ik ging niet naar college en leerde gewoon het hoofdstuk wat we gingen behandelen door het boek te lezen en de collegeslides nauwkeurig te bekijken. Ook ruimde ik mijn kamer nog even op, deed ik wat huiswerk en deed ik boodschappen zodat de voorraad chips werd aangevuld. Ik voelde mij ook erg uitgeput, dus ik ging helaas niet naar de vereniging in de avond, maar ik deed nog andere leuke dingen. Samen met mijn huisgenootjes maakten we slijm van maizena, wat ik nogal vies vond. Als echte volwassenen hadden we natuurlijk gemorst en zat er overal op de tafel maizena-restjes. Daarna dook ik mijn bed in, keek wat video’s op YouTube en deed een Twitterspel, waarbij ik anonieme tweets plaatste over een bepaald persoon, waarbij iedereen die mee deed kon raden of de twee op hem/haar van toepassing is. Twitter barstte echt los van de vragen, dus dat was voor herhaling vatbaar!IMG_5702

Donderdag 26 mei

Aangezien ik de vorige dag behoorlijk uitgeput was, sliep ik wat uit. Ik had namelijk een lange dag voor de boeg, dus wat rust in de ochtend was wel gewenst! Ik begon de dag met wat studiewerk en blogwerk en in de middag had ik twee werkgroepen op de universiteit. Daarna ging ik snel door naar Rotterdam, want ik ging samen met Monica van Booknuts naar het optreden van Panic! At The Disco (ik schrijf dit op de donderdagochtend, dus ik kan nog weinig vertellen over het concert) en erna sliep ik thuis bij mijn ouders.

 

Dit was mijn weekje! Een drukke en uitputtende week met veel gereis, volgende week kan ook erg druk gaan worden…

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.