De wekelijkse avonturen van een Fanboy #80

De week is weer voorbij, tijd om weer even terug te kijken naar wat ik allemaal heb gedaan! Deze week had ik een conventie, liep ik weer stage en deed ik meer leuke dingen.

 

Zaterdag 18 november

Dutch Comic Con Winter Edition, here we go! Ik ging samen met wat vrienden naar Dutch Comic Con waar ik het erg naar mijn zin had. Ik had genoeg gezien, genoeg gedaan en genoeg gekocht. Hier kan je mijn verslag lezen over de conventie! Op de terugreis las ik Acception in de bus, een comic van de comic artist Colourbee, een hele leuke strip! Thuis deed ik rustig aan, aangezien ik vrij moe was na alle drukte van de conventie.

Zondag 19 november

Zondag ging ik weer naar Dutch Comic Con! Ik ging samen met mijn vriendin cosplayen als Edward en Winry van Fullmetal Alchemist. Ontzettend tof, want meerdere mensen wilden foto’s van ons, echt heel leuk om mee te maken! We bleven alleen niet meer zo lang als de zaterdag, aangezien we al veel hadden gezien en daarbij konden onze benen haast niet meer. Thuis heb ik snel gegeten en daarna had ik nog een uurtje bijles gegeven (waarin ik halverwege de heenreis erachter kwam dat een paraplu meenemen wel handig was geweest…). Thuis las ik het script van een toneelstuk waar ik een rol in ga spelen, na twee jaar ga ik eindelijk weer eens het podium op! Het duurt nog even voordat ik ga repeteren met de theatergroep, maar ik heb er al erg veel zin in!

Maandag 20 november

Hoewel ik een dagje stage had ingepland, was ik erg ziek wakker geworden. Ik moest rustig aan doen en flink uitslapen, want ik had haast geen energie meer. Pas na het eind van de middag had ik weer wat energie om iets te doen, dus heb ik rustig gewerkt aan mijn stageverslag en ben ik nog wat wezen bloggen. In de avond begon ik aan Cinder, ik ga eindelijk beginnen in The Lunar Chronicles!

 

Dinsdag 21 november

Ik werd in de ochtend niet heel lekker wakker, maar ik ging gewoon naar stage toe. Het was een prima stagedagje en ik las De Edele in de trein. Op de terugweg begon ik in De Notenkraker, een boek dat deze dagen uitkomt in de boekhandel, een echte aanrader voor tijdens de feestdagen! Thuis aangekomen gaf ik nog twee bijleskindjes bijles en heb ik erna nog wat gekletst met een huisgenootje. Het was daarna een rustige avond en las ik verder in De Notenkraker.

Woensdag 22 november

Mijn vriendin was deze jarig, dus tijdens voor een feestje! Ik ging in de ochtend naar haar toe, gaf haar cadeautjes en daarna hadden we haar boekenkast opnieuw ingericht waardoor ze nu nog meer ruimte heeft voor boeken. Aan het eind van de middag vierden we feest met wat taart, gingen we met een groepje naar Justice League en gingen we erna nog het feestje verder vieren met een hapje en een drankje. 

Donderdag 23 november

Donderdag ging ik vroeg naar stage, alleen gaven de treinen weer vertraging, oef! Gelukkig kon ik tijdens stage hard aan de slag, las ik De Edele in de trein en las ik De Notenkraker uit. Mijn recensie verschijnt morgen op Fantasywereld, dus neem daar dan zeker een kijkje! Ik had in de avond nog een verjaardag in Utrecht en thuis aangekomen had ik mijn kamer flink moeten opruimen, aangezien er lekkage was (neeeeeee!). Gelukkig viel de schade mee, maar het was niet echt heerlijk om in de avond nog lang schoon te maken.

Vrijdag 24 november

Ik werkte vandaag aan stage, maar ik werkte wel thuis. Ik was niet zeker of de lekkage nu zou stoppen, dus ik bleef thuis en werkte hard door. Na mijn stagedag deed ik boodschappen, at ik met huisgenootjes en hadden we een huisavondje met bijna al mijn huisgenootjes. Het was een hele gezellige avond waar we ook de stad in gingen, dus het was een flink feestje!

 

Dit was mijn week, weer genoeg gedaan! De komende week ben ik weer bezig met stage, bezoek ik een evenement en hoop ik zeker lekker veel te lezen. Op naar een nieuwe week!

Hoe gaat het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.