De wekelijkse avonturen van een Fanboy #81

Zo, wat een drukke week! Ik heb weer veel gelezen, maar heb ook hard moeten werken aan stage en mijn stageverslag. Een enerverende week, waar ik ook nog wat heb kunnen genieten door een dagje uit!

 

Zaterdag 25 november

Op de vrijdag ging ik uit met huisgenootjes in Rotterdam, dus we kwamen laat thuis. Snel slapen! We werden wel al om 10 uur wakker door een Sinterklaasoptocht, oeps… Hierdoor werden we wel gewekt voor het ontbijt en hadden we ons nieuwe huisgenootje ontmoet. Ik keek die dag nog nieuwe afleveringen van Pokémon, Zondag met Lubach en  ik begon met een huisgenootje aan het zesde seizoen van Are You The One. De rest van de dag heb ik rustig geblogd.

Zondag 26 november

Tijd voor een dagje Rotterdam! Ik ging met mijn vriendin en twee vrienden de stad in om flink te winkelen. Er waren genoeg koopjes door Black Friday, dus we hadden zeker wat inkopen gedaan (vooral voor Sinterklaas). Na een dagje door de stad gelopen te hebben hadden we bij mij thuis gegeten en in de avond keek ik nog naar Fullmetal Alchemist Brotherhood, deze anime blijft zo tof!

Maandag 27 november

Maandag moest ik vroeg naar stage, maar het ging niet zoals verwacht. Alle treinen richting Utrecht gingen niet, dus ik ging weer naar mijn metrostation en pakte daar de bus naar Utrecht. Een lange rit, maar hierdoor kon ik wel lekker veel lezen in De Edele.  Ik werkte hard op stage en terug thuis aangekomen was ik nogal kapot, dus heb ik rustig gegeten met een huisgenootje en las ik wat verder. Vroeg slapen, want de volgende dag zou ik er weer vroeg uit moeten!

Dinsdag 28 november

Een nieuwe stagedag! Gelukkig reden de treinen weer en las ik vrolijk De Edele in de trein. Na een flinke stagedag ging ik weer langs Rotterdam, waar ik bijles gaf aan een bijleskindje op de universiteit. Daarna reisde ik weer verder naar mijn ouders. Deze dag had ik ook De Edele uitgelezen!

Woensdag 29 november

Tijd voor weer een dagje uit, deze keer Den Haag! Ik bezocht met mijn vriendin Sealife, een aquarium vol met mooie zeedieren. Allebei vinden we zeedieren maar al te mooi, dus we genoten erg van alle vissen. Daarna bezochten we de stad en hebben we veel Sinterklaascadeautjes gehaald. Halverwege de middag vertrok mijn vriendin naar huis en ging ik in de bibliotheek van Den Haag beginnen aan Rebel, het vierde deel van De 100. In de avond bezocht ik een toneelstuk in Den Haag, waar ik aankomende week meer over vertel. Toen ik eenmaal thuis was keek ik nog Zondag met Lubach terug en dook ik mijn bedje in.

Donderdag 30 november

Donderdag was weer een stagedag, dus ik vertrok weer vroeg naar Utrecht. Ik las verder in Rebel (ik had hem bijna uit toen ik aankwam!) en had weer een lekkere stagedag. Op de terugweg las ik Rebel uit en begon ik aan Het zilveren masker, het vierde deel van de Magisterium-serie. Thuis keek ik nog naar De Kwis en las ik de hele avond door zodat ik Het zilveren masker uit had.

Vrijdag 1 december

In de ochtend bezocht ik de huisarts voor wat kleine dingetjes, de afspraak verliep gelukkig erg goed. Al snel haalde ik Pokémon Ultra Sun op bij de Intertoys (ik had hem besteld), alleen een beetje jammer dat mijn DS nog in Rotterdam ligt… Thuis aangekomen werkte ik aan mijn stageverslag. Ik moet echt nog veel doen (ik moet resultaten gaan maken met SPPS, maar dat is ontzettend lastig…), dus ik zat aardig hard aan het werk. Pas halverwege de middag hield ik even pauze om mezelf wat rust te gunnen. Ik blogde wat en at met mijn familie. In de avond werkte ik nog even door met mijn verslag, maar uiteindelijk ging ik gewoon verder met bloggen. Voordat ik ging slapen las ik verder in Steven Universe Origin and Art.

Dat was mijn weekje weer! Lekker druk, maar de komende weken worden ook erg druk! Dan heb ik zelfs twee uitjes naar het buitenland en moet ik mijn stageverslag afmaken. Een aardig karwei, maar hopelijk lukt het!

Hoe was jouw weekje?

1 reactie

  1. Ik ben benieuwd wat er uit je onderzoek komt!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.