De wekelijkse avonturen van een Fanboy #82

Wat een drukke week was het zeg! Sinterklaas vieren, veel boeken lezen, ondanks een ontsteking aan mijn stage zitten… Wat een week! Tijd om even terug te kijken.

 

Zaterdag 2 december

Zaterdag werkte ik hard aan mijn stageverslag. De deadline komt dichterbij en ik had nog genoeg te doen voor mijn resultaten! Na al het harde studeren maakte ik nog wat foto’s voor mijn blog, blogde ik wat en las ik die dag Winger, een heerlijk boek!  Ook keken we met de familie naar de Kwis.

Zondag 3 december

Op de zondag werkte mijn knie niet echt mee. Ik heb de afgelopen maanden soms wat last van mijn knieën na een dagje flink lopen, maar nu had ik uit het niets opeens veel pijn. Gelukkig wist ik mezelf af te leiden door Winger, heb ik gekaart met de familie en vierden we Sinterklaas met de familie van mijn moeder. Veel mensen kochten extra cadeautjes voor elkaar, dus we waren echt lang bezig! Aan het eind van de avond ging het alleen niet met mijn knie, dus dook ik ziekjes mijn bedje in. 

Maandag 4 december

Maandagochtend ging ik meteen naar de huisarts voor mijn knie. Ik had dus een ontsteking in mijn knie, moest rustig aan doen en mijn knie wat rust geven. Thuis werkte ik dus rustig aan mijn stageverslag, blogde ik wat en las ik verder in Winger. Dit boek is zo goed dat het nu een van mijn favoriete boeken is geworden!

Dinsdag 5 december

Ik had nog steeds last van mijn knie, maar in de ochtend werd ik vroeg wakker en las ik Winger uit. Man, wat een einde! Ik ging thuis werken aan mijn stage, waar ik weer wat taken te doen had. Na een stagedag ging ik verder werken aan mijn stageverslag, blogde ik nog wat en in de avond las ik De Drakenwereld, het derde deel van De Orde van de Drakenmenners. Ik had hem binnen een avondje uit!

Woensdag 6 december

Woensdag was ik nog steeds ziek, dus werkte ik thuis aan stage. In de avond blogde ik nog wat, keek ik wat nieuwe afleveringen van Pokémon en Steven Universe en las ik een flink stuk uit Ongehoorzaam van Whitney Gardner. 

Donderdag 7 december

In de ochtend werd ik weer vroeg wakker, dus las ik Ongehoorzaam uit. De pijnstillers beginnen gelukkig wel te werken, maar naar mijn stage reizen zou nog niet lukken. Ik had weer een dagje gewerkt en daarna ging ik verder met mijn stageverslag. In de avond keek ik naar wat afleveringen van Rick & Morty en tekende ik allemaal alternatieve versies van mijzelf (nieuw tekenprojectje, woehoe!), las ik een stukje uit de nieuwe Aniway en begon ik aan De Overlevenden van Alexandra Bracken. Tot nu toe is hij enorm spannend!

Vrijdag 8 december

Vrijdag begon de dag met een afspraak met de huisarts. De medicatie slaat in ieder geval, maar ik moet wel afspreken met de fysiotherapeut om mijn knie beter te maken. Toen was het tijd voor een grote reis. Ik ging eerst naar Rotterdam om daar spullen achter te laten, om daarna naar Tilburg te gaan. In de trein las ik verder in De Overlevenden. In Tilburg aangekomen keken we de Christmas Prince op Netflix, een cheesy kerstfilm. Na het eten keken we nog de eerste aflevering van Danganronpa (op aanraden van de nieuwe Aniway) en keek ik voor de zoveelste keer Me Earl and the Dying Girl . Deze film blijft fantastisch! Wel vroeg slapen, want de volgende dag zou er een internationaal tripje op de planning staan…

 

Zo, wat een drukke week! Wel lekker veel gelezen. Op naar een nieuwe week, waarin ik mijn stageverslag moet inleveren en weer lekker veel probeer te lezen!

En, hoe is het met jou?

 

2 reacties

    • storiesofwonderland op december 10, 2017 om 9:47 pm
    • Reageer

    Danganronpa is heel erg leuk vind ik! Net als De Overlevenden! De hele trilogie heb ik gelezen en ik ben erg benieuwd naar de film! Ik krijg een beetje een nostalgisch gevoel als ik terug denk aan de tijd dat ik die boeken las. Helemaal in de dystopie-gekte van 2013-2015.

    1. Danganronpa is inderdaad supertof! Eerste seizoen heb ik nu al helemaal gezien 🙂 En De Overlevenden is echt heel vet, ik hoop hem snel uit te lezen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.