De wekelijkse avonturen van een Fanboy #83

Een drukke week die ik heb meegemaakt! Deze week moest ik mijn stageverslag inleveren, had ik stage en had ik zelfs een dagje uit naar het buitenland. Veel gedaan dus, tijd voor een overzicht van de afgelopen week!

 

Zaterdag 9 december

In de ochtend stond ik vroeg op. Mijn vriendin en ik gingen een dagje naar Keulen voor de kerstmarkt en om nerdy winkels te bezoeken. Mijn verslag zal hier binnenkort van online komen, we hadden het echt enorm naar ons zin! In de avond gingen we weer naar huis. Ik was wel wat kapot (de week ervoor had ik namelijk een ontsteking in mijn knie), maar ik heb enorm genoten van de dag!

Zondag 10 december

Op de zondag werd er flink uitgeslapen, even bijkomen na een dagje Keulen! De pijn in mijn knie was wel aanwezig, maar ik deed rustig aan. Ik werkte aan mijn stageverslag, welke ik bijna compleet had. Dit was een lang karwei, maar in de avond keek ik een heel seizoen van Danganronpa, bingewatchen tot de max! Deze anime is erg luguber, maar wel heel interessant. Daar wil ik meer van zien dus!

Maandag 11 december

Maandag ging ik weer terug naar Rotterdam. Er lag veel sneeuw (en uiteindelijk was het zelfs code rood), maar voordat het uit de hand liep was ik gelukkig al thuis en had ik boodschappen gedaan. Tijdens de reis las ik De Overlevenden in de trein. Thuis werkte ik aan mijn stageverslag en warmde ik flink op na alle kou. In de avond werkte ik nog wat aan mijn Bullet Journal, keek ik de Kwis, at ik met huisgenootjes en keek ik een aflevering van Are You The One

Dinsdag 12 december

Het is weer tijd voor stage! Ik vertrok vroeg naar stage en kon ondanks de weersomstandigheden veilig aankomen op kantoor. Het was een drukke stagedag en had weer veel kunnen doen die dag. Op de terugweg las ik weer De Overlevenden, at ik pizza, keek ik Food Wars en maakte ik een tekening af van mij en mijn Fandom-Alter Ego’s voor een winactie bij Zonenmaan

Woensdag 13 december

O jee, dikke buikpijn! Ik werd totaal niet lekker wakker, dus moest helaas thuis blijven. Gelukkig kan ik thuis nog wel werken aan stage, dus dat heb ik zeker gedaan. In de avond kon ik nog een beetje bloggen en las ik De Overlevenden uit. En ja hoor, ik had eindelijk mijn stageverslag ingeleverd! Erg fijn, want nu hoef ik daar niet meer over te stressen. Nu nog mijn stagebeoordeling afwachten en dan heb ik hopelijk mijn studiepunten binnen!

Donderdag 14 december

Donderdag had ik nog wel wat last van mijn buik, maar ik ging zeker naar stage! Daar had ik weer een lekkere stagedag en tijdens de heen- en terugreis las ik Phobos3. In de avond keek ik nog naar het volgende seizoen van Danganronpa.

Vrijdag 15 december

Op de vrijdag had ik een rustig ochtend en vertrok ik naar mijn ouders. Gelukkig kon ik met een huisgenootje meerijden met de auto, dus ik werd gewoon voor de deur afgezet. Superchill, want dat scheelde mij weer wat reistijd! Thuis aangekomen pakte ik al mijn spullen uit en had ik wat geblogd. In de avond speelde ik Pokémon Ultra Sun, de nieuwe Pokémongame! Ik ga er zeker nog blogjes over schrijven waarin ik laat zien hoe mijn avonturen in de game zijn, dus die blogjes kan je in 2018 gaan verwachten op mijn blog. Voordat ik ging slapen las ik nog wat uit Phobos3.

 

Dit was het weer voor deze week! Aankomende week heb ik mijn laatste stageweek (de tijd gaat zo snel!) en kan ik beginnen met de kerstvakantie. Dat wordt hopelijk nog veel boeken lezen!

Hoe gaat het met jou?

2 reacties

  1. Druk weekje dus! En het is gewoon alweer bijna kerst! Ik ben overigens erg benieuwd naar je avonturen in Pokémon. Ik moet het ook maar weer eens gaan spelen.

    1. Woehoe, wie weet kunnen we dan eens battlen haha 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.