De wekelijkse avonturen van een Fanboy #85

De kerstvakantie is aan de gang! Tijd om lekker uit te rusten, te lezen en te genieten van de feestdagen. Een heerlijke week met nog wat leuke uitjes!

 

Zaterdag 23 december

Zaterdag was het tijd om lekker uit te slapen. De eerste officiële vakantiedag! Ik ging in de ochtend lekker bloggen, om vervolgens Dash & Lily’s Book of Dares te lezen. Dit boek past perfect bij de feestdagen, dus had ik die dag ook uit! Ik ging door met de geïllustreerde editie van het tweede Harry Potter-deel. In de avond begon ik nog aan Scarlet (het tweede deel van The Lunar Chronicles) en Phantom Bullet (het vijfde deel van de light novels van Sword Art Online). Ook ging ik verder met het spelen van Pokémon Ultra Sun!

Zondag 24 december

Ook op de zondag besloot ik lekker uit te slapen! Ik las deze dag Phantom Bullet uit, blogde weer wat, las verder in Scarlet en speelde nog wat Pokémon Ultra Sun. De game is tot nu toe erg leuk en zeker anders dan zijn voorganger! In de avond aten we met de hele familie en begon ik aan Geekerella, een nerdy hervertelling van Assepoester vol fandomverwijzingen. 

Maandag 25 december

Eerste kerstdag! Deze dag zou een rustig dagje zijn voor mijn familie. Mijn zusje ging naar haar vriend, dus mijn ouders, mijn vriendin en ik hadden een lekker dagje thuis. Ik las Geekerella uit, speelde Pokémon Ultra Sun, keek naar de film Bright (niet zo’n groot succes), speelde Ligretto (een heerlijk stressvol spel), had een bescheiden maar lekker kerstdiner en ik keek naar de film Love Actually (die film was leuker dan verwacht).

Dinsdag 26 december

Tijdens tweede kerstdag zou het wat drukker worden. We begonnen met een kerstontbijt. Daarna las ik verder in Scarlet en speelde ik nog wat Pokémon, om vervolgens naar familie te gaan voor een groot kerstdiner. We gingen de hele avond door, hadden genoeg gegeten en veel gekletst. Een fijne kerst, hopelijk had jij die ook!

Woensdag 27 december

We kwamen de vorige dag laat thuis, dus ik besloot in de ochtend een beetje uit te slapen. Het was tijd voor een uitje naar Haarlem, waar we veel nerdwinkels hadden bezocht en ik wat dvd’s en Pokémonkaarten kocht. Thuis pakte ik deze uit en at ik met de familie. In de avond keken we een deel van Rock of Ages, keken we naar de finale van het vijfde seizoen van Face Off (best een gaaf programma!) en speelde ik Pokémon Ultra Sun.

Donderdag 28 december

Donderdag ging ik vroeg uit bed en blogde ik een hoop. Genoeg recensies die ik moest schrijven, dus ik was een tijdje bezig! In de middag las ik verder in Scarlet en leerde ik een script voor een toneelstuk. Ik ga namelijk spelen in een toneelstuk voor kleine kinderen, ik speel een klein paddetrolletje! Ontzettend schattig en daarbij vind ik het erg leuk om weer eens op het podium te staan. De voorstellingen zijn er pas over twee maanden, dus ik heb nog genoeg tijd om te oefenen. In de avond had ik wel last van hoofdpijn, dus snel naar bed!

Vrijdag 29 december

Dat vroeg naar bed gaan had jammer genoeg niet geholpen, want ik werd erg ziek wakker en had weinig slaap. Ik moest mijn plannen voor de dag afzeggen. Ik moest wel naar Rotterdam toe, dus trotseerde de heenreis, las Scarlet in de trein en deed rustig aan toen ik eenmaal thuis was. Beetje gamen, beetje bloggen, z’n gangetje! Ook keek ik de laatste afleveringen van Rick & Morty en begon ik aan That 70’s Show aangezien de serie op Netflix te zien is. Lekker om tussendoor te kijken! Voordat ik ging slapen, blogde ik nog wat en las ik verder in Scarlet.

 

Dit was mijn weekje weer! Genoeg leuke dingen gedaan en genoten van de kerst.

Hoe was jouw weekje?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.