De wekelijkse avonturen van een Fanboy #84

Kerstvakantie! Het is er nu eindelijk, maar afgelopen week heb ik nog gebikkeld aan mijn laatste stageweek. Ook heb ik alvast wat vakantie gevierd en ben ik weer helemaal in de leessfeer gekomen. Laten we even kijken hoe de afgelopen week was!

 

Zaterdag 16 december

Hoewel het zaterdag was, stond ik vroeg op. Ik begon de dag met veel bloggen en veel recenseren. Ik maakte in de middag nog veel foto’s van boeken en blogde weer een hoop. Mijn stageverslag had ik ingeleverd, dus nu kon ik lekker uitrusten en werken aan mijn blog! Aan het eind van de middag las ik de nieuwe Aniway, speelde ik Pokémon Ultra Sun, bekeek ik nog mijn Pokémonkaarten en breidde ik mijn Bullet Journal uit. In de avond las ik Phobos3 en keek ik naar de Kwis.

Zondag 17 december

Alweer stond ik vroeg op! Gekke jongen ben ik toch. Ik blogde weer een hoop en ik koos eindelijk mijn vakken voor mijn major uit. Op het laatste moment besloot ik toch een andere major te kiezen, dus dat was een grote beslissing. Daarna vertrok ik naar een uurtje bijles in wiskunde, wat vrij soepel ging. Ik kon meteen door naar een goede vriendin, waarmee ik een rondje Pokémon Go en wat afleveringen keek van The 100. In de avond was er bezoek bij mijn ouders, dus aten we met z’n allen zelfgemaakte patatjes, kletsten we een hoop, las ik de comic van Steven Universe en las ik Phobos3 verder.

Maandag 18 december

Op de maandag ging ik naar stage, maar ik had eerst wat anders te doen! Ik had een controle in het ziekenhuis, maar gelukkig was alles goed. Ik had daarna een lekkere stagedag en daarna ging ik weer richting Rotterdam. Ik deed boodschappen, had Phobos3 uitgelezen en ik keek A Christmas Inheritance, een ontzettend cheesy kerstfilm.

Dinsdag 19 december

Weer naar stage! Ik begon aan Cinder in de trein, wat een leuk boek is dat zeg! Ik had een chille stagedag, aangezien dit mijn laatste stageweek is en ik rustig alle laatste bestanden kan afsluiten. Na mijn stage gaf ik nog bijles en eenmaal thuis aangekomen keek ik naar Are You The One met een huisgenootje.

Woensdag 20 december

Mijn laatste stagedag, wat ging de tijd toch hard! In de trein las ik verder in Cinder en mijn laatste stagedag was erg leuk. Ik kreeg zelfs cadeautjes, kreeg leuk nieuws en we aten lekker gebak. Ik heb ontzettend genoten van mijn stage en ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging in januari! Thuis aangekomen at ik met huisgenootjes, ging ik weer wat afleveringen van Are You The One kijken met een huisgenootje en blogde ik nog wat.

Donderdag 21 december

Ik begon vroeg met bloggen, om vervolgens Pokémon en Are You The One te kijken. Ik zou weer terug naar mijn ouders gaan, dus ik had vooral heel veel boeken ingepakt. In de kerstvakantie hoop ik lekker veel te lezen, dus ik had een extra overvolle tas mee! In de trein las ik Cinder en thuis aangekomen las ik Cinder zelfs uit. Na het eten had ik een gesprek bij de fysiotherapeut voor mijn knieën, dus uiteindelijk kreeg ik tape rond mijn knie. Ik moet wat rustiger aan doen qua lopen, dus ik moet mezelf niet al te veel belasten. Daarna ging ik weer de trein in om naar Tilburg te gaan en ik begon aan This is where it ends van Marieke Nijkamp. In Tilburg snel slapen, want de volgende dag zou ik weer vroeg uit bed gaan!

Vrijdag 22 december

Op de vrijdag stond de wekker al om zeven uur. Mijn fangirl en ik gingen naar Star Wars The Last Jedi in 4DX! Deze is te zien in Pathé de Kuip in Rotterdam (en er is nog een vestiging in Amsterdam die 4DX aanbiedt). Het was echt een hele vette ervaring en de film was ook erg goed. Vervolgens brachten we nog een bezoekje aan de stad en werd er bijvoorbeeld taart gesmikkeld in het café van boekhandel Donner… Thuis aangekomen las ik verder in This is where is ends, at ik met mijn familie en ging ik naar de leesclub van Cinder bij boekhandel Van der Meer in Noordwijk! Een erg gezellige leesclub waar ik nog een blogje over ga plaatsen. Toen ik weer thuis was, las ik This is where it ends uit en begon ik aan Dash & Lily’s Book of Dares, een boek dat echt ideaal is voor tijdens de kerstdagen!

 

Dit is mijn overzicht van de afgelopen week. Hopelijk ga ik de komende tijd ook weer lekker veel lezen! Ik ga in ieder geval genieten van de feestdagen, jij ook?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.