De wekelijkse avonturen van een Fanboy #86

2018 is begonnen! De eerste week van 2018 was weer vol leuke dingen. Ik las veel boeken, maakte de jaarwisseling mee en maakte wat leuke uitjes. Tijd om even te kijken naar de afgelopen week!

 

Zaterdag 30 december

Zaterdag was ik in mijn kamer in Rotterdam. Ik deed eerst boodschappen voor het weekend, speelde nog wat Pokémon Ultra Sun en ging een dagje de stad in met een goede vriendin. Na een dagje door de stad aten we bij mij thuis met mijn nieuwe huisgenootje en toen de visite eenmaal weg was begon ik in Modern Family, een serie die ik echt heel leuk begin te vinden! Deze serie ga ik dus zeker verder kijken.

Zondag 31 december

Op de zondag begon de dag met wat uitslapen. Ik moest natuurlijk wel fris en fruitig zijn tijdens oud en nieuw! In de ochtend zocht ik nog informatie op over studeren in het buitenland en keek ik naar Modern Family. In de middag blogde ik wat en keek ik de film Rock of Ages af. Na het eten at ik nog snel een oliebol en ging ik met mijn vriendin naar een vriend van ons om daar oud en nieuw te vieren. Het was heel gezellig en heb genoten van het siervuurwerk na 12 uur! 

Maandag 1 januari

Een nieuw jaar! Ik sliep lekker uit, om vervolgens verschillende familiebezoekjes te hebben. Zeker bij mijn vaders kant is er een grote familie, dus ik heb veel mensen een gelukkig nieuwjaar gewenst. In de avond keek ik Captain America: Winter Soldier. Een prima eerste dagje van 2018!

Dinsdag 2 januari

Op de dinsdag las ik verder in Voor ik je loslaat. Ik voelde me niet al te lekker, dus had een rustig dagje thuis. Ik speelde veel potjes Ligretto (een zenuwslopend kaartspel) en deed nog een dutje. Aan het eind van de middag blogde ik nog wat, at ik met de familie en las ik een oude editie van de Aniway.

Woensdag 3 januari

Woensdag voelde ik me al wat beter, dus het was tijd voor een dagje uit! We gingen naar Amsterdam, waar we goedkoop boeken hebben geshopt. Ook las ik tijdens de reis Voor ik je loslaat uit. Thuis aangekomen begon ik aan De Eliminatie (welke ik in Amsterdam had gekocht) en keek ik de special van Wie is de mol.

Donderdag 4 januari

Ik begon de dag met het lezen van Fionna and Cake: How to warrior. Dit is een boekje van Adventure Time en is echt ontzettend grappig en kleurrijk! Ik had alleen weinig geslapen, dus een deel van de ochtend heb ik besteed met het inhalen van wat slaap. Ik las erna de Aniway, speelde weer wat Ligretto, deed boodschappen, blogde nog wat en las verder in De Eliminatie. In de avond had ik een afspraak met de fysiotherapeut die erg goed ging en ik ging weer toneelspelen. Thuis aangekomen was ik zo hyped over De Eliminatie, dat ik hem tot in de laatste uurtjes zat te lezen…

Vrijdag 5 januari

Op naar een grote reis! Ik zou deze dag naar Tilburg gaan, maar had nog een tussenstop in Rotterdam. Daar moest ik wat spullen brengen, maar daar had ik ook even een bakkie gedaan met huisgenootjes. In de trein las ik Finn and Jake: How to Adventure. In Tilburg aangekomen ging ik naar het zwembad Stappegoor, waar ik vele uurtjes heb gezwommen. Wat is dat toch heerlijk! Daarna ging ik naar de bioscoop voor de film Wonder, een prachtige film waar ik zeer over te spreken ben.

 

Dit was de eerste week van 2018! Een leuke week en ook de laatste week van de kerstvakantie. Vanaf aankomende week kan ik weer aan de slag op de universiteit! Dat wordt nog wat.

Hoe is jouw 2018 begonnen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.