De wekelijkse avonturen van een Fanboy #87

De colleges zijn weer begonnen! Na een vakantie is het weer tijd om in de collegebanken te zitten. Ik ben begonnen met mijn major en ben weer bezig met mijn vereniging en het geven van bijles. Het normale leventje is dus weer goed begonnen!

 

Zaterdag 6 januari

Op de zaterdag was ik aardig vroeg wakker, dus werkte ik verder aan mijn motivatie voor mijn exchange-bestemmingen. In de ochtend heb ik ook De Slaapster en de Spintol gelezen, een prachtig en bijzonder boek! Ook las ik wat blogjes, blogde ik zelf ook en las ik Fullmetal Alchemist Profiles. Halverwege de middag keek ik Modern Family en Fullmetal Alchemist Brotherhood, om aan het einde van de avond Wie is de mol te kijken. Wat een leuk begin van het seizoen!

Zondag 7 januari

De zondag was een lekker dagje. Ik keek echt een hoop afleveringen van Fullmetal Alchemist Brotherhood en ik ging uit eten bij La Cubanita samen met mijn vriendin. Wat was het eten toch lekker! We probeerden zo veel mogelijk gerechten te eten, wat aardig goed was gelukt. 

Maandag 8 januari

Op de maandag ging ik weer terug naar Rotterdam en ik las op de heenreis Alter Ego. Nadat ik mijn spullen thuis had gebracht ging ik door naar Den Haag, waarbij ik de oplader van mijn zusje gaf, die ik per ongeluk mee had genomen… Oeps! Terug in Rotterdan aangekomen had ik een college in Small Business Economics, deed ik boodschappen en deed ik een bakkie met een huisgenootje. Daarna kon ik weer door naar de universiteit voor een college Advanced Management Accounting en erna ging ik naar mijn vereniging voor een vergadering. Een drukke dag vol gereis, maar ik vind het leuk om weer colleges te volgen!

Dinsdag 9 januari

Ik heb altijd colleges in de middag, dus ik kon de dag rustig beginnen. Ik studeerde wat, las verder in Alter Ego, ging naar college en at daarna met al mijn huisgenootjes en nog twee oud-huisgenootjes. Een gezellig reünie waarin we weer veel hebben bijgepraat. Voordat ik ging slapen, keek ik nog even naar Modern Family. Wat een hilarische serie is dat toch!

Woensdag 10 januari

Op de woensdag had ik vrij, dus ik las in de ochtend verder in Alter Ego. Ik keek ook nog wat Modern Family en ik gaf in de middag twee keer bijles. Thuis aangekomen at ik met huisgenootjes en had ik een borrel van mijn vereniging, wat ik echt had gemist. Fijn dat ik weer doordeweeks naar mijn vereniging kan, want tijdens mijn stageperiode had ik daar geen tijd voor.

Donderdag 11 januari

Het werd een latertje de vorige avond, dus ik sliep even goed uit. In de ochtend keek ik nog met mijn huisgenootje de reünie-afleveringen van Are You The One. In de middag bezocht ik een college in Economics of Market and Organisation en daarna speelde ik een avondje Dungeons and Dragons met vrienden.

Vrijdag 12 januari

Op de vrijdag sliep ik ook wat uit en keek ik nog wat afleveringen van Fullmetal Alchemist Brotherhood. Ik gaf nog bijles op de universiteit en ik had een college. Snel weer terug naar huis, want ik had een laat kerstdiner/gourmetetentje met alle huisgenootjes. Wat was het toch heerlijk! Ik had mezelf flink volgepropt en daarna heb ik nog wat geborreld met huisgenootjes. Een mooi einde van de week!

 

Mijn eerste collegeweek heb ik weer overleefd, op naar de volgende weken! En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.