De wekelijkse avonturen van een Fanboy #88

De week is weer voorbij! Ik had weer een week vol colleges, maar was helaas ook wel aardig ziek geworden. Gelukkig kon ik wel wat tijd besteden aan mijn fandoms!

 

Zaterdag 13 januari

Op de zaterdag begon ik de dag met wat studeren. Na wat studie pakte ik mijn spullen in en ging ik richting de universiteit, om daar bijles te geven aan een bijleskindje. Na de bijles ging ik door naar mijn ouders en in de trein las ik verder in Alter Ego. Toen ik thuis aankwam, had ik visite van een oud-klasgenootje en kletsten we lekker bij. Na het bezoek studeerde ik nog even door en in de avond keek ik naar Wie is de mol en Holland.

Zondag 14 januari

Zondag las ik Alter Ego uit, wat een leuk boek! Al snel begon ik aan Star Wars The Last Jedi: Het complete werk en studeerde ik weer wat. In de middag gaf ik twee keer bijles, ging ik langs mijn oma, vulde ik mijn exchangeformulier in en boekte in een vakantie naar Londen. In de avond keek ik naar de eerste aflevering van Violet Evergarden op Netflix (een veelbelovende anime), speelde ik Ligretto en keek ik nog naar wat afleveringen van Fullmetal Alchemist Brotherhood. 

Maandag 15 januari

Maandag begon de dag met veel studeren. Ik volg nu drie verschillende vakken, dus er is altijd genoeg te doen. In de middag ging ik naar Rotterdam voor colleges, alleen had ik aardig wat tegenvallers. Colleges waren wat nutteloos, er was flinke wind waardoor mijn paraplu kapot ging en ik zeiknat werd, ik werd ook nog eens ziekjes… Ik ging eerder terug naar huis en rustte wat uit, maar studeerde wel nog even door.

Dinsdag 16 januari

Hoewel ik nog niet helemaal beter was, ging ik wel weer terug naar mijn kamer in Rotterdam. Ik las Onvergetelijk (het tweede deel van The Darkest Minds) in de trein, deed wat boodschappen, gaf weer bijles en woonde een college bij. Thuis studeerde ik weer door, keek ik wat afleveringen van Modern Family, had een huisavondje en studeerde nog flink door.

Woensdag 17 januari

Woensdag was ik flink ziekjes geworden. Ik blogde rustig aan en gaf nog wel bijles, maar ik bleef de hele dag thuis om uit te rusten. Erg jammer, want in de avond had ik een heel leuk feestje gepland staan die ik dus zou missen. Toch wist ik nog wel wat te doen. Ik keek nog wat Modern Family en las Onvergetelijk en sliep vroeg om zo nog wat energie te krijgen.

Donderdag 18 januari

Ik was nog steeds ziek, dus ook deze dag moest ik wat uitrusten. Ik studeerde, keek Modern Family en las Onvergetelijk uit. Ik bezocht nog wel een college die ik moest bezoeken, maar voor de rest was ik flink uitgeput.

Vrijdag 19 januari

Nog een dag vol ziek zijn? Jazeker, het was weer zover… Ik las deze dag Loverboys van Helen Vreeswijk, keek afleveringen van Modern Family, Violet Evergarden, Black Mirror en Fullmetal Alchemist Brotherhood, maar was totaal niet lekker. De griep had ik dus zeker te pakken, dus het zou zo maar kunnen dat ik de dag erna een bezoekje breng aan de huisarts…

 

Dat was mijn deze week! Helaas erg ziek geworden. Ik wil op deze dag naar Dynamiccon (een hele leuke cosplay-conventie), maar zou dat wel lukken? Wauw, het lijkt net een soap met deze cliffhanger. Je hoort het volgende week!

Hoe was jouw weekje?

2 reacties

  1. Hoi ik heb geen idee wat die KitKat chocolatory is MAAR HET ZIET ER GLORIOUS UIT (aanrader?). Oh, en Ligretto is tof, ziek zijn niet.

    1. Kitkat is inderdaad pittig lekker!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.