De wekelijkse avonturen van een Fanboy #89

Wat was het toch een heftige week! Deze week hoopte ik veel te studeren en leuke dingen te doen, maar *insert goede tijden slechte tijden muziekje*… Het liep anders dan gedacht! Ik was deze week erg ziek en ik ben zelfs opgenomen geweest in het ziekenhuis… Zo, nu ik je helemaal in shock heb, wordt het tijd om te vertellen over mijn week!

 

Zaterdag 20 januari

Op de zaterdag ging het al meteen mis. Misselijk, ontzettend duizelig en hoofdpijn, ik had de hele mikmak! Het enige wat ik in de ochtend kon doen, was rustig de eerste volume van Fullmetal Alchemist lezen. Mijn vader bracht mij naar de huisarts, die zei dat ik een virus te pakken had. Ik ging weer terug naar mijn ouders en deed rustig aan. In de avond keek ik nog naar Wie is de mol en Holland! en daarna ging ik snel naar bed. De volgende dag had ik namelijk een conventie op de planning staan die ik gewoon niet kon missen!

Zondag 21 januari

Ik was nog niet helemaal beter, maar zoals ik al zei, ik had plannen! Ik ging namelijk naar Dynamiccon, waar je hier een verslag over kan lezen. Het was weer een hele leuke en gezellige conventie met een mooi programma en ik ben erg benieuwd naar de derde editie! In de auto las ik nog Schaduwheer van Cassandra Clare. In de avond besloot ik nog een beetje te bloggen en te studeren.

Maandag 22 januari

Maandag voelde ik me al iets beter, maar ging ik niet naar college toe om uit te rusten. Ik studeerde veel, blogde wat en keek veel afleveringen van Fullmetal Alchemist Brotherhood (deze anime kijken voor de tweede keer is echt een feest). In de avond bezocht ik mijn toneelgroep (we spelen een stuk voor kleine kinderen en het is echt te schattig voor woorden), maar weer terug thuis ging het mis. Ik had opeens wat last van mijn buik, dus ik besloot snel naar bed te gaan en een kruik op te warmen. In mijn bed kreeg ik alleen ondraaglijke pijn, dus uiteindelijk (rond 12 uur) kwam de huisarts die morfine indiende en een ambulance belde. Nogal duizelig van de morfine kwam ik aan in het ziekenhuis, waar bloed werd afgenomen en waarbij ik een echo kreeg. Ik had misschien een blinde darm ontsteking, dus ik moest een nachtje in het ziekenhuis blijven. Wanneer sliep ik? Pas rond half 5… 

Dinsdag 23 januari

Ik lag dus in het ziekenhuis en werd niet lekker wakker. Weinig geslapen, maar ook nog eens bijkomen van de morfine (echt geen goed spul, tijdens een toiletbezoek was ik er minuten van overtuigd dat er een krant op de grond lag terwijl er niks lag en ik was de hele tijd heel licht in mijn hoofd). Er werd weer nieuw bloed afgenomen en ik had weer een echo, maar de dokters konden niks vinden. Geen ontsteking, dat is fijn! Het was waarschijnlijk een ontstopping, maar dat wisten de dokters niet zeker. Ik mocht in de middag gelukkig weer naar huis. Thuis deed ik rustig aan, maar keek ik nog wel wat afleveringen van Fullmetal Alchemist Brotherhood.

Woensdag 24 januari

Woensdag voelde ik me al iets beter en had ik geen college, dus ik kon thuis goed uitrusten. Ik studeerde weer wat, keek naar Fullmetal Alchemist Brotherhood en zat lekker aan de thee. In de avond werd ik gebracht naar Rotterdam, aangezien ik de volgende dag een college zou hebben die ik niet wilde missen. Toen ik aankwam in mijn kamer, ging ik wel snel slapen omdat ik doodop was.

Donderdag 25 januari

Ik sliep lekker uit, ik had flink wat energie nodig! Ik keek Fullmetal Alchemist Brotherhood af (ik was zo veel vergeten over de anime, maar nu is alles terug en weet ik niet meer wat ik met mijn leven moet, help?) en studeerde ik nog wat. Ik ging naar mijn college (die erg lastig was, dus het was maar goed dat ik was gegaan) en daarna terug naar mijn ouders. In de trein las ik nog Schaduwheer en ik studeerde verder toen ik thuis was. In de avond had ik nog een afspraak met de fysiotherapeut en hoopte ik goede slaap te pakken, aangezien ik ondanks de wat lage gezondheid naar het boekenfestijn wilde op de vrijdag.

Vrijdag 26 januari

Vrijdag was ik al iets beter (dacht ik), dus ik ging richting Rotterdam. Ik bezocht eerst de Primark bij Zuidplein voor wat kleding (een shirt voor mijn cosplay voor het Rick Riordan event van vandaag) en ik bezocht het boekenfestijn. Mijn buit is niet onwijs groot, maar ik vond het festijn erg geslaagd. Er was veel YA (ook wat nieuwe dingen), alleen viel de manga wat tegen. Na het festijn ging ik naar de universiteit, aangezien ik nog naar een college wilde gaan. Dit ging alleen niet, want ik kreeg weer erg last van klachten. Ik belde het ziekenhuis en die zeiden dat ik meteen moest komen. Ja hoor, dan zitten we weer bij de eerste hulp… Na wat onderzoek kwamen de artsen erachter dat ik een blaasontsteking heb, die kan leiden tot enorme pijnklachten. Ik kreeg medicijnen mee en kon gelukkig weer naar huis. Nu hebben we in ieder geval antwoorden op de pijn! Nu moet ik dus even goed herstellen en dat gaat het hopelijk snel weer beter. Tijdens de lange wachttijden in het ziekenhuis las ik trouwens Het geestige leven van Lucy Shaw en begon ik aan De zomer waarin mijn vader homo werd.

 

Dit was mijn (zieke) weekje! Ik heb in ieder geval antwoorden op de pijn, dus dat is wel een goed teken. Nu maar even proberen mijn rust te pakken en dan komt het vast allemaal goed!

Zo, hoe was jouw weekje?

2 reacties

  • storiesofwonderland op januari 28, 2018 om 2:04 pm
  • Reageer

  Beterschap! Ik vind je Wekelijkse Avonturen elke keer weer leuk om te lezen! 🙂

  Mijn plan is om in februari Lord of Shadows te lezen. Ik ben wel erg benieuwd! Even nog een samenvatting van het vorige boek lezen om mijn geheugen weer op te frissen. Ik heb best wel een tijd getwijfeld of ik aan TDA zou beginnen, maar in een opwelling heb ik toch Lady Midnight gekocht en er geen spijt van. Ik begrijp dat er na Queen of Air and Darkness een nieuwe trilogie komt die zich richt op de kinderen van de personages uit TID. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik die ook ga lezen. We zullen zien! Wanneer het verhaal me aanspreekt dan zal ik er vast wel een poging aan wagen!

  1. Dank je wel en goed om te horen dat je mijn Wekelijkse Avonturen leuk vindt 🙂
   Oeh, oké, nog een nieuwe serie… Pfff, die Cassandra kan wel uitmelken zeg, maar al haar series zijn wel echt goud haha.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.