De wekelijkse avonturen van een Fanboy #9

Er is weer een weekje voorbij en deze fanboy heeft het weer lekker druk gehad. De studie heeft mij weer veel werk opgeleverd, maar daarnaast had ik ook weer wat gelezen, deed ik ook nog sociale dingen reisde ik weer van Rotterdam naar Katwijk en terug.

 

Vrijdag 27 mei

Op de vrijdag werd ik in Katwijk wakker, aangezien ik de avond ervoor een concert had van Panic! At The Disco waarbij ik het liefst snel wilde slapen, dus bij mijn ouders slapen was het korter reizen. Ik ging snel de deur uit, want deze dag had ik een missie, namelijk het kopen van een Chewbacca onesie! Ik ging eerst naar Den Haag om daar te kijken in de Primark, maar daar hadden ze hem niet. Gelukkig kon ik wel een shirt van Chewbacca kopen voor 3 euro terwijl hij normaal 10 euro was! Daarna ging ik door naar Rotterdam Zuidplein om daar de onesie te vinden en daar hadden ze er nog wat liggen! Mijn onesie is wel een maatje groter, maar dat is eigenlijk best lekker. Daarna ging ik nog door naar Rotterdam Alexander om te kijken of ze daar een kleinere hadden, maar die hadden ze er niet. Toch kocht ik nog een t-shirt van Star Wars The Force Awakens. Eenmaal weer in mijn kamer stalde ik mijn spullen uit, las ik een stukje in Star Wars The Force Awakens Het Complete Werk en ging ik erna weer naar de binnenstad van Rotterdam, want daar had ik met Anne (Twittervolger) afgesproken om naar de Donner te gaan. Deze meneer kocht daar Nimona en De IJzerproef en na wat wandelen door Rotterdam ging ik weer naar mijn kamer, waar ik samen met huisgenootjes ging eten, een gezellig avondje had en achteraf gingen stappen in het centrum van Rotterdam. Een lange dag, maar het was heerlijk om even te ontspannen aangezien ik toch even geen studiewerk had (en mijn college viel uit, dus dat was mooi meegenomen).P1070649

Zaterdag 28 mei

In de ochtend ontbeet ik met al mijn huisgenootjes en daarna pakte ik mijn spullen omdat ik richting de verjaardag van Esmee ging! Daar hadden we lekker gegeten (die Esmee weet wel hoe je hapjes moet maken voor een feestje) en we hadden nog veel spellen gespeeld (ik ben keigoed in Ligretto). Achteraf kwam ik in de avond thuis bij mijn ouders en las ik het Star Wars boek uit en maakte ik een begin met Nimona.

Zondag 29 mei

Ik begon de dag met het werken aan mijn paper. Helaas kon ik nog niet heel veel doen, dus ik las erna Nimona en The Enchiridion uit. Daarna begon ik veel blogjes te schrijven en in te plannen, aangezien de komende dagen druk gingen worden en ik waarschijnlijk geen tijd had om te bloggen.P1070658

Maandag 30 mei

Op de maandag had ik een redelijk productieve dag. Ik werkte aan de studie, wist nog wat tijd vrij te maken om twee recensies te schrijven en in de avond maakte ik nog een beginnetje in De Wereld van IJs en Vuur. Ook keek ik de nieuwe aflevering van Game of Thrones en een aflevering van Supernatural.

Dinsdag 31 mei

Nu ik dit op de vrijdag schrijf heb ik eigenlijk niet meer echt een idee wat ik die dag deed, waarschijnlijk veel huiswerk, begon ik in het boek Riders van Veronica Rossi en pakte ik mijn spullen in om de volgende dag weer naar Rotterdam te gaan.

Woensdag 1 juni

Woensdag was een drukke dag. In de ochtend vertrok ik met al mijn spullen in Rotterdam en las ik in de trein verder in Riders. Daarna ging ik naar een hoorcollege (die zo saai was dat ik totaal niet kon opletten), deed ik nog wat aan mijn studie toen ik weer terug in mijn kamer was en daarna ging ik koken voor mijn huisgenootjes. Ze vonden het lekker en aten werkelijk alles op, geslaagd project dus! Op deze dag woonde ik precies drie maanden op kamers, dus dat gingen we vieren met ijs en chips. Na het eten keek ik met twee huisgenootjes naar Achter Gesloten Deuren (wat een achterlijk programma) en ging ik erna met één van mijn huisgenootjes naar mijn studentenvereniging, aangezien er een open feest was. Het werd nogal laat, maar mijn huisgenootje heeft nu een flinke indruk van mijn vereniging en vond het heel gezellig!

Donderdag 2 juni

In de ochtend deed ik rustig aan en keek ik een boel filmpjes op YouTube (ik lag nogal achter) en erna keek ik wat collegeslides door. Ik pakte mijn spullen in en ging weer naar een college en achteraf ging ik terug naar mijn ouderlijk huis, aangezien ik een lang weekendje thuis wil blijven zodat ik aan mijn paper kan werken. Eenmaal thuis aangekomen las ik Riders uit, wat een geweldig boek! Voordat ik ging slapen maakte ik nog een beginnetje in De IJzeren Prinses van Cassandra Clare.

Vrijdag 3 juni

Deze dag werkte ik wat aan mijn paper (stress stress stress) en las ik de helft van De IJzeren Prinses, maar tot nu toe gebeurt er niet heel veel en vind ik Clare de serie wat aan het uitmelken. Ook luisterde ik tussen alle stress naar de podcast van Een fris en vurig liedje, een Nederlandse podcast over Game of Thrones. Deze mannen kunnen aardig wat lol trappen over de serie, maar weten ook hele slimme dingen te zeggen en theorieën op te noemen die wellicht nog kunnen kloppen ook! Zeker even luisteren als je wat slimme mannen aan het woord wil horen over deze coole serie.

 

Dit was het weer voor deze week. Erg veel stress rondom mijn paper, maar gelukkig deed ik nog wel wat leuke dingen met mijn huisgenootjes en had afleiding kunnen zoeken met wat leuke boeken. Met een beetje geluk gaat mijn paper snel af zijn en kan ik over twee weken genieten van mijn vakantie!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.