De wekelijkse avonturen van een Fanboy #90

Wat een weekje was het weer zeg! Vorige week moest ik twee keer naar het ziekenhuis en kwamen de artsen tot de conclusie dat ik een blaasontsteking had. Ik kreeg gelukkig medicijnen, maar moest wel rustig aan doen deze week. Dat deed ik zeker, maar heb ook nog flink aan de studie gezeten en lekker gelezen. Er was zelfs een ontzettend tof evenement waar ik heen ging!

 

Zaterdag 27 januari

De zaterdag was een dag waarin ik flink ging aansterken. Ik studeerde in de ochtend, maakte wat blogjes en maakte wat foto’s voor mijn blog. Halverwege de middag heb ik verder gelezen in Schaduwheer. In de avond was het tijd voor Wie is de mol en las ik verder in Schaduwheer voordat ik ging slapen.

Zondag 28 januari

Hoewel ik nog niet helemaal beter was, wilde ik wel een dagje uit. De Rick Riordan dag was eindelijk zover, wat had ik er zin in! In de ochtend maakte ik mezelf klaar in mijn Jason Grace cosplay, compleet met wonden en Kamp Jupiter-tattoo. Wat was het evenement toch leuk! Ik heb er genoeg over te vertellen, dus hier kan je een blogje erover lezen. Ik vond vooral de hele groep ontzettend gezellig en leuk, wat een onvergetelijke dag! Thuis aangekomen rustte ik lekker uit, aten we met de familie zelfgemaakte patat en hamburgers en las ik Schaduwheer in de avond. 

Maandag 29 januari

In de ochtend bezocht ik de osteopaat, aangezien die mij wat kon helpen met de pijn die ik had. Het was maar goed dat ik ging, want hij heeft enorm geholpen. Daarna studeerde ik weer (ik skipte colleges, dus dan is thuisstudie wel noodzakelijk) en deed in de middag nog een wandeling om een frisse neus te krijgen. Ik keek nog naar de anime Violet Evergarden en in de avond studeerde ik verder en las ik Schaduwheer (een dikke pil, maar ik kom steeds verder!).

Dinsdag 30 januari

Dinsdag voelde ik me al iets beter, maar het leek me wel verstandig om nog thuis te blijven. Ik blogde weer wat, deed weer een wandeling en begon aan The End of the F***ing World, een bizarre maar verslavende serie. Ik las Schaduwheer, keek twee afleveringen terug van Holland! en in de avond keek ik naar de film Iron Man.

Woensdag 31 januari

Woensdag had ik een vrije dag van college, dus ik kon thuis blijven. Ik blogde weer, keek The End of the F***ing World af (uiteindelijk werd deze serie zo zielig en dat einde was echt killing, help?) en las weer verder in Schaduwheer. In de middag speelde ik ook nog even oldschool Mario Party 5 op de Gamecube en ik speelde nog Ligretto (waar ik met een intensief toernooi verloor met 1 punt). Voor het slapen gaan ging ik weer verder in Schaduwheer, ik had hem bijna uit!

Donderdag 1 februari

Hoewel ik nog moest aansterken, had ik wel een belangrijk college die ik niet wilde missen. Ik ging dus naar Rotterdam en had college, om vervolgens nog een overleg te hebben met een studiegenootje waarmee ik een paper moet schrijven. Dit ging gelukkig vrij snel, dus ik ging weer richting huis en las De vader waarin mijn vader homo werd in de trein. Thuis blogde en studeerde ik verder en in de avond had ik een afspraak met de fysiotherapeut (ik heb de laatste weken vaak pijn in mijn knieën). Thuis studeerde ik weer verder (ja, tot 11 uur in de avond, nerd die ik ben) en ik las Schaduwheer uit. 

Vrijdag 2 februari

Vrijdag begon ik de dag met het lezen van blogs en studeerde ik weer een hoop. Ik had weer een belangrijk college, dus ik ging richting de universiteit en las De zomer waarin mijn vader homo werd in de trein. Het college was vrij interessant en op de terugweg waren er nogal veel problemen met het openbaar vervoer. Ik moest met de metro naar Den Haag, om daar rennend naar de bus te gaan zodat ik een chille verbinding had. De bus had ik gelukkig gehaald, dus ik las De zomer waarin mijn vader homo werd daar uit. Ik was vrij laat thuis (half 8), dus at rustig, studeerde verder en keek ondertussen naar Modern Family.

 

Dit was weer mijn weekje! Een beetje rustig weekje, maar ik ben wel weer wat opgeknapt. Hopelijk kan ik volgende week gewoon weer lekker naar Rotterdam en weer alles doen!

Hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Een rustig weekje op z’n tijd is ook fijn. 🙂 Ik hoop dat je je snel weer helemaal beter voelt!

    1. Dank je wel Katja! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.