De wekelijkse avonturen van een Fanboy #91

Er is weer een weekje voorbij! Vorige week moest ik flink bijkomen van een blaasontsteking, deze week heb ik weer rustig al mijn bezigheden opgebouwd. Ik moest aan de bak voor mijn studie, las weer een hoop en keek een aantal series.

 

Zaterdag 3 februari

Zaterdag begon de dag met veel studeren. Ik had een strakke planning opgesteld en ik was verbazingwekkend productief, dus ik was vroeg klaar met studeren. Gauw ging ik door met bloggen. Ik ruimde zelfs mijn boekenkast een beetje op en ik las nog Hazelwoud. In de avond keek ik naar Wie is de mol en daarna ging ik weer door met Hazelwoud

Zondag 4 februari

Ik begon de dag met bloggen, om vervolgens aan twee bijleskindjes bijles te geven. Na deze bijlessen las ik Hazelwoud uit (wat een prachtig boek! Mijn recensie komt nog online), keek ik Modern Family, begon ik aan Magnus Chase en de goden van Asgard 3: Het Schip der Doden, keek ik nog De Luizenmoeder en Zondag met Lubach.

Maandag 5 februari

Op de maandag ging ik weer terug naar Rotterdam. In de trein las ik verder in het derde deel van Magnus Chase, studeerde ik een hoop in mijn kamer, deed ik nog boodschappen en kletste ik bij met huisgenootjes (die had ik twee weken niet gezien). Ik studeerde verder en blogde nog wat, at met mijn huisgenootjes, las weer verder in Magnus Chase, keek een paar afleveringen van Modern Family en studeerde nog een hoop.

Dinsdag 6 februari

Dinsdag stond de wekker vrij vroeg, aangezien ik veel wilde studeren. Dit lukt zeker, want uiteindelijk had ik nog tijd om Magnus Chase te lezen. Ik ging naar college, maakte macaroni voor mijn huisgenootjes en ik en ik keek naar afleveringen van de anime’s Violet Evergarden en Kakegurui (die allebei op Netflix te zien zijn).

Woensdag 7 februari

Ik had een dagje vrij (op de woensdag heb ik geen college), dus ik kon rustig aan doen. Ik studeerde wat en keek naar Modern Family, had in de middag nog bijles op de universiteit en sprak met een studiegenootje af om ons project te bespreken. Thuis studeerde ik verder en in de avond had ik een borrel waar ik een half uur voor moest fietsen. Wat is het centrum van Rotterdam toch mooi! Bij de borrel was er appeltaart, dus ik was helemaal tevreden. Op de terugweg ging ik nog langs mijn vereniging, maar ik was nog niet helemaal lekker. Na een kort dansje ging ik weer snel naar huis om uit te rusten. 

Donderdag 8 februari

Ik was gelukkig wat beter, dus ik kon weer aan de slag. Ik studeerde, keek Modern Family, ging naar mijn college en ging daarna richting mijn ouders. Ik las Magnus Chase 3 uit en ik kreeg helaas die middag erg slecht nieuws. Ik zal er nu nog niet veel over vertellen, maar het heeft wel een flinke impact gemaakt, maar misschien is het ook een mogelijkheid voor andere mooie uitdagingen. In de avond had ik mijn laatste afspraak met de fysiotherapeut, begon ik in Everless: Het meisje en de alchemist, studeerde ik weer wat en keek ik wat afleveringen van Modern Family (die mij altijd weten op te vrolijken).

Vrijdag 9 februari

Vrijdag was het een rustige dag. Ik had eigenlijk een college, maar de collegeslides waren zo simpel dat ik besloot er niet heen te gaan. Ik studeerde wel weer een hoop, maakte wat blogjes en bezocht mijn oma. Thuis weer aangekomen studeerde ik verder en blogde ik wat, om uiteindelijk weer wat afleveringen van Modern Family te zien en weer verder te lezen in Everless.

 

Het was weer een bijzondere week. Door het nieuws van donderdag heb ik wel een klap gehad, maar nu wordt het tijd om plannetjes te maken voor andere dingen, die misschien wel nog leuker zijn dan de plannen die ik voor ogen had. Zodra ik meer weet en alles een plekje heb weten te geven, zal ik er een blogje over schrijven. Volgende week ga ik weer veel blokken voor mijn studie, maar doe ik ook nog wat leuke dingen.

Hoe was jouw weekje?

1 reactie

  1. Oei, slecht nieuws klinkt niet goed! 🙁 En even een feedback dingetje: vanaf woensdag leven we volgens deze post weer in januari 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.