De wekelijkse avonturen van een Fanboy #93

Deze week was een voorbereidingsweek op de tentamenweek. Ja, ik ben weer hard aan het blokken qua studeren, maar wist daarna nog leuke uitjes in te plannen. Tijd om even terug te kijken op de afgelopen week!

 

Zaterdag 17 februari

Op de zaterdag begon ik eerst met studeren. Na het studeren keek ik nog wat afleveringen van Modern Family, pakte ik mijn spullen in en ging ik samen met twee huisgenootje naar een oud-huisgenootje. Deze woont al een paar maanden in Dordrecht, dus we vonden het wel tijd voor een huisbezoek. We aten wok, keken wat tv, deden verschillende spellen en hadden een lekker avondje.

Zondag 18 februari

Zondag sliepen we allemaal wat uit, aangezien de avond daarvoor een latertje was. We pakten weer spullen in en gingen richting Rotterdam, waar we gingen midgetgolfen (dichtbij de Euromast). We hebben namelijk een Rotterdampas, dus we konden er gratis in! Ik had hard verloren, maar het was wel heel gezellig. Ook gingen we nog wat winkelen in de stad. Thuis studeerde ik nog even door, at ik een halve kip (nom nom nom), studeerde ik weer door en keek ik De Luizenmoeder en Zondag met Lubach met huisgenootjes. Aan het eind van de avond besloot ik nog even te bloggen, om vervolgens richting bed te gaan. 

Maandag 19 februari

De dag begon met weer wat studeren. Ik had een planning gemaakt voor mijn tentamens, dus ik ging hard aan de slag. In de middag ging ik richting mijn ouders en las ik Een onzeker licht in de trein. Ik gaf nog bijles, at bij mijn ouders en ging vervolgens weer naar Rotterdam, waar ik verder studeerde en wat aan het bloggen was. 

Dinsdag 20 februari

Dinsdag stond ik vroeg op en ging ik meteen studeren. Daarnaast ruimde ik mijn kamer nog wat op en keek ik Modern Family. Daarna had ik een college, blogde ik wat en keek ik in de avond naar de live action film van Fullmetal Alchemist. Ik zal er nog een blogje over schrijven, maar ik vond hem in ieder geval beter dan verwacht!

Woensdag 21 januari

Het was tijd om even afstand te doen van het harde studeren in de ochtend. Ik had andere plannen, want ik ging namelijk naar de tentoonstelling Star Wars Identities in Utrecht! Een hele toffe tentoonstelling, deze week kan je er ook een blogje over verwachten. Daarna ging ik snel door naar Rotterdam, waar ik bijles zou hebben. Althans, als mijn bijleskindje kwam opdagen… Ze was het vergeten! Ik ging maar richting huis, studeerde goed door en had in de avond een borrel van mijn vereniging, waar we Mario Kart speelden op de Nintendo Switch. Drie keer raden welke fanboy de rest versloeg…

Donderdag 22 januari

Donderdag begon ik met studeren. Ik had in de middag nog een college en ging daarna weer door met studeren. Pfoeh, het was een intensief dagje qua leren! Ik at gelukkig nog wel met wat huisgenootjes, keek nog wat afleveringen van Modern Family in de avond, speelde Pokémon Ultra Sun en blogde wat.

Vrijdag 23 januari

Ik studeerde uiteraard weer in de ochtend. Ik ben vrij productief in de ochtend, dus ik studeerde aardig door! Verder pakte ik mijn spullen nog in en ging ik richting college, om vervolgens richting Tilburg te gaan. In de trein las ik nog even verder in Een Onzeker Licht, maar ik heb wat last van een lichte leesdip waardoor ik aardig lang over het boek doe. In Tilburg keek ik nog twee afleveringen van Violet Evergarden, een anime die qua animatiestijl echt fenomenaal is. Het verhaal gaat wat traag, maar het is zo’n mooie en vrij hartverscheurende serie. Zeker een aanrader, hij staat op Netflix!

 

Dat was mijn weekje! De komende week zijn mijn tentamens, dus dan ga ik vooral hard blokken en hopen voor mooie cijfers. Aan mijn planning zal het in ieder geval niet liggen!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.