De wekelijkse avonturen van een Fanboy #92

Het was me weer het weekje wel! Deze week had ik colleges, had ik een dagje uit en kreeg ik een leuk nieuwtje. Mijn tentamens komen al dichterbij, dus ik ga binnenkort maar flink blokken! Tijd om weer even terug te kijken op de week.

 

Zaterdag 10 februari

Zaterdag sliep ik wat uit, om vervolgens veel te studeren. Na het studeren ging ik naar een voorleeswedstrijd voor basisscholieren. Ik zat in de jury, dus ik kon alle deelnemers beoordelen op voorleesstem. Wat was het toch leuk! Twee voorleestoppers gingen door naar de volgende ronde en ik heb erg genoten van alle verhalen. Thuis aangekomen studeerde ik nog even door, keek ik naar Wie is de mol en las ik Everless.

Zondag 11 februari

Ik werd erg onderkoeld wakker (iets met niet je pyjamashirt aan doen terwijl dat wel echt moet), dus ik sliep even goed uit om op te warmen. Daarna las ik Everless uit (wat een tof boek zeg!), studeerde ik, speelde ik Ligretto, keek naar de nieuwe aflevering van Violet Evergarden en speelde ik Yahtzee met mijn familie. In de avond keek ik naar de anime Kakegurui (een gokspel-anime), De Luizenmoeder en Zondag met Lubach.

Maandag 12 februari

Maandag had ik weer colleges, dus ik ging richting Rotterdam. Ik studeerde eerst met wat studiegenootjes (we moeten aan een opdracht werken), we hadden nog college (waarbij we ook naar het schaatsen keken), had een tweede college en ging richting huis. In de trein las ik Een Onzeker Licht. In de avond had ik toneel, waarbij we weer een fijne repetitie hadden van ons toneelstuk. 

Dinsdag 13 februari

Op de dinsdag had ik een flinke studiedag, dus ik had hard gewerkt aan mijn vakken. Na al het studeren keek ik deze dag nog veel Modern Family en bezocht ik mijn oma. Een rustig dagje, maar dat is ook prima! Wel kreeg ik ontzettend leuk nieuws, want ik heb een baan gekregen bij Blossom Books! Ik deed hier vier maanden stage en mijn inzet was zo goed, dat ik nu af en toe klusjes krijg voor Blossom Books. Supertof! Af en toe kan ik dus aan de slag voor de uitgeverij, waar ik erg blij mee ben.

Woensdag 14 februari

Valentijnsdag! Deze begon alleen minder lekker, want ik had eerst een afspraak met de dokter aangezien ik een blaasontsteking had. Gelukkig ging alles goed, dus ik kon weer snel weg! Ik zette daarna mijn spullen in mijn kamer in Rotterdam, om vervolgens in Dordrecht met mijn Valentijnsdag de dag door te brengen. We gingen langs veel nerdwinkels, wat ontzettend leuk was (en maakte mij duidelijk dat ik rijk wil zijn want ZO VEEL LEUKE MERCH). We aten bij Shabu Shabu, waar we heerlijk hebben gegeten! 

Donderdag 15 februari

Donderdag had ik weer genoeg te doen! Ik ging naar Rotterdam en las Een Onzeker Licht in de trein, om eenmaal bij mijn kamer boodschappen te doen, op te ruimen en te studeren. In de middag had ik nog bijles, had ik nog een college en speelde ik tot laat in de avond Dungeons and Dragons met mijn vrienden, een hele leuke sessie, hoewel we niet heel productief waren wat het verhaal betreft. 

Vrijdag 16 februari

Op de vrijdag studeerde ik wat in de ochtend, maar ik hoefde gelukkig niet al te veel doen. Daardoor had ik nog tijd om wat afleveringen van Modern Family te kijken en daarbij speelde ik weer wat Pokémon Ultra Sun (yeey!). Halverwege de middag ging ik richting mijn ouders en las ik Een Onzeker Licht in de trein. Thuis aangekomen at ik met mijn familie en keken we naar de Olympische Spelen, om uiteindelijk naar een toneelvoorstelling te gaan bij mijn oude toneelvereniging. Beetje gek om er weer heen te gaan, maar het was een hele gezellige en leuke avond en de voorstelling was ook vrij spannend. Daarna ging ik meteen naar Rotterdam (ik wilde op mijn kamer slapen), maar door vertragingen was ik pas half 1 thuis…

 

Dat was mijn weekje! Heel fijn nieuws dus wat betreft mijn nieuwe baantje, op naar de volgende week! Hierbij heb ik nog leuke uitjes, maar moet ik ook gaan studeren voor mijn tentamens. Dat wordt wat!

Hoe was jouw weekje?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.