De wekelijkse avonturen van een Fanboy #96

Het laatste tentamen van mijn tentamenweek, een kort weekend en weer druk door met studeren. Wat een drukke, maar leuke week was het toch! Ondanks de studiedrukte heb ik toch een aantal leuke dingen kunnen doen, dus tijd om even te kijken naar de afgelopen week.

 

Zaterdag 3 maart

Zaterdag had ik mijn laatste tentamen. Ja, gewoon in het weekend! Deze had ik in de middag, dus in de ochtend was ik nog even aan het leren. Uiteindelijk ging het tentamen beter dan verwacht, dus dat was erg fijn. Ik ging richting mijn kamer, pakte mijn spullen in en ging nog even het centrum in (boekhandel Donner bezoeken, uiteraard) en ging richting mijn ouders. Daar speelde ik Ligretto, keek ik naar Wie is de Mol en begon ik aan Star Wars voor beginners.

Zondag 4 maart

Op de zondag was het tijd om even uit te slapen. Eindelijk wat rust na mijn tentamenweek! Ik las verder in Star Wars voor beginners, wandelde met mijn familie in het bos, deed nog wat dingen voor mijn studie, blogde nog wat en ik keek naar Violet Evergarden en Fullmetal Alchemist. Na het eten ging ik naar mijn oom en tante, waar mijn achternichtje uit Amerika verbleef. Ze zou twee dagen erna naar Malawi gaan om daar ontwikkelingshulp te doen, zo bijzonder! We hebben met z’n allen lekker gekletst, een hele fijne avond. 

Maandag 5 maart

Ik had deze dag geen college, dus ik sliep lekker uit. Ik blogde wat, deed weer wat studiedingen en ik las Star Wars voor beginners uit. Ook begon ik aan Schaduwzwart (het tweede deel van Spellslinger), gaf nog bijles, pakte mijn tas in en ging vanavond naar een toneelrepetitie van een toneelstuk voor jonge kinderen, waar ik een paddentrolletje in speel (#cute). We hadden eindelijk een doorloop met decor en kostuums aan, zo leuk! Na de repetitie pakte ik de trein richting Rotterdam (op de heenweg Een onzeker licht van Alexandra Bracken lezen) en kwam ik uitgeput thuis.

Dinsdag 6 maart

Het was weer tijd voor het volgen van colleges. Ik volg de seminar Organisational Design and Management, ik heb maar vier uurtjes in de week les. Dat klinkt weinig, maar thuis moet ik een hoop doen! Na mijn eerste college las ik Een onzeker licht verder, gaf ik nog bijles en ging ik eten met huisgenootjes. In de avond rustte ik lekker uit en keek ik nog een aflevering van Fullmetal Alchemist

Woensdag 7 maart

De woensdag had ik ingepland voor een dagje uit. Op de dinsdag had ik namelijk minder leuk nieuws te horen gekregen, dus besloot ik dat het tijd was voor een leuk uitje. Ik ging naar Breda en was daar flink aan het winkelen geslagen. Ik kocht zelfs nog wat boeken in de Donner toen ik weer terug was in Rotterdam en in de avond at ik weer gezellig met wat huisgenootjes. Uiteindelijk las ik Een onzeker licht uit en begon ik aan het boek van de personages van de boeken van Cassandra Clare.

Donderdag 8 maart

Tijd voor mijn tweede college! Hoewel de lesstof vrij lastig is, begreep ik gelukkig nu wel wat meer van mijn vak. Daarna ging ik richting huis, studeerde ik flink door en blogde ik nog wat. Aan het eind van de middag ging ik richting Utrecht en begon ik aan de Shadowhunters Codex. In Utrecht aangekomen ging ik richting Blossom Books voor de secret Yalfest meeting waar ik binnenkort meer over vertel. Koop in ieder geval snel je kaartje voor Yalfest, want het wordt echt geweldig! Op de terugweg las ik verder door (en gaf ik Emmy goed gezelschap) in de Shadowhunters Codex en in Tilburg aangekomen (waar ik de komende dagen zou verblijven) las ik nog wat artikelen van de nieuwe Aniway Magazine. 

Vrijdag 9 maart

Het was weer tijd om aan de studie te gaan! Ik begon de dag met wat studeren en stuurde nog wat mailtjes voor mijn blog. Uiteindelijk ging ik ook verder met Schaduwzwart, die ik zelfs uitlas! Echt een heerlijk boek, morgen kan je mijn recensie erover lezen. Ik blogde ook nog wat, kookte kip siam en had een rustig avondje waar ik nog verder las in de Aniway. Een fijne afsluiter van de week!

 

 

Dit was mijn weekje. Genoeg studiedingen, maar dus ook wat andere leuke uitjes en afspraken. Volgende week wordt het ook weer vrij druk en ben ik bijna elke dag wel weer volgeboekt, maar we gaan er met lekker veel energie in!

Hoe gaat het bij jou?

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.