De wekelijkse avonturen van een Fanboy #95

Tentamenweek, wat een stress! Deze week had ik maar liefst drie tentamens, waarvan de één makkelijker dan de ander. Af en toe probeerde ik wel wat te relaxen, maar ik heb vooral veel gestudeerd. Hopelijk heeft al het studeren wel goede cijfers opgeleverd! Even tijd om terug te kijken naar de afgelopen week.

 

Zaterdag 24 februari

De zaterdag begon met heel veel studeren. In de pauzes die ik mezelf gaf, las ik de tweede volume van Fullmetal Alchemist en keek ik wat afleveringen van Modern Family. In de avond was het tijd om wat uit te rusten. Ik keek een aflevering van Black Mirror, keek naar Wie is de mol en begon aan de anime Fullmetal Alchemist (de eerste serie, die niet het verhaal van de manga volgt).

Zondag 25 februari

Studie, studie, studie! Ondanks al het leren, probeerde ik wel wat uit te rusten. Zo ging ik even de stad in om een Pokémon te downloaden voor Pokémon Ultra Sun (ik heb een Palkia!) en keek ik de film When we first met (die ik nog verrassend oké vond, wow). Ik had wel het gevoel steeds beter mijn tentamens te kunnen, dus dat ging goed! Daarbij had ik op de zondag pannenkoeken gebakken en heb ik ondanks mijn gestuntel, het toch voor mekaar gekregen de pannenkoeken om te laten draaien, haha!

Maandag 26 februari

Maandag ging ik weer richting Rotterdam. In de trein las ik nog Een onzeker licht. Thuis aangekomen deed ik boodschappen, leerde ik weer een hoop en had ik nog wat geblogd. Ik studeerde flink door! Ik zou op de woensdag, vrijdag en zaterdag (!!!) tentamens hebben, dus ze kwamen al dichterbij. 

Dinsdag 27 februari

Ook deze dag heb ik weer veel gestudeerd. Ik had de hele ochtend en middag hard gewerkt en daarbij had ik nog bepaalde dingen opgezocht voor mijn universiteit (een update daarover zal ik hopelijk ergens in maart vertellen). Aan het eind van de middag ging ik richting de stad om naar de film Every Day te gaan. Wat een mooie film! Ik had er enorm van genoten, dus een filmrecensie kan je waarschijnlijk binnenkort verwachten op mijn blog.

Woensdag 28 februari

Woensdag was ik uiteraard weer veel aan het leren, om uiteindelijk naar de universiteit te gaan voor mijn eerste tentamen (Small Business Economics), die redelijk goed ging. Ik moest voor het eerst in het Engels schrijven voor een tentamen, maar dat ging prima. Met een goed gevoel verliet ik de tentamenzaal. In de avond had ik nog een belangrijke borrel van mijn vereniging, dus ik had gelukkig nog wel een beetje ontspanning tussen al het leren door.

Donderdag 1 maart

Op de donderdag had ik het ook weer druk. Ik maakte mijn kamer even goed schoon en ruimde veel spullen op (wel stukke lekkerder als je kamer geen zooitje is), blogde nog een beetje en studeerde vooral heel veel. Nog twee tentamens te gaan! In de avond rustte ik een beetje uit door het kijken van wat afleveringen van Modern Family en ik speelde weer eventjes de online trading card game van Pokémon.

Vrijdag 2 maart

Mijn tweede tentamen! Deze had ik in de middag, dus in de ochtend studeerde ik nog even door. Mijn tentamen in Advanced Management Accounting ging redelijk en ik kreeg ook nog goed nieuws: voor mijn tentamen van woensdag kreeg ik een 8.3! Erg blij mee, want ik was een van de beste studenten van het vak. Thuis aangekomen ging ik weer verder met leren, at ik met een huisgenootje en studeerde ik weer door. Aan het eind van de avond keek ik nog met een huisgenootje een aflevering van Temptation Island (wij kijken altijd de meest ordinaire en verschrikkelijk reality tv-series, dus deze show moesten we uiteraard even bekijken). Ik sloot de avond af met het schrijven van dit blogje. Zo nog een tentamen te gaan en dan heb ik even een kort weekend! Pfoeh, mag ik al vakantie?

 

Dit was mijn weekje dus. Qua films ging het prima, maar het lezen zit even op een laag pitje. Hopelijk kan ik snel weer lekker veel lezen! Volgende week begint meteen al mijn volgende blok, dus ik kan dan weer aan de bak.

Hoe was jouw weekje?

3 reacties

  1. Tentamen op zaterdag?! Wat verschrikkelijk! Hopelijk krijg je goede cijfers terug, je hebt er in ieder geval veel voor gedaan.

    1. Ja pfoeh, echt een verschrikking haha! Het ging in ieder geval best goed gelukkig 🙂

      1. Gelukkig maar! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.