De wekelijkse avonturen van een Fanboy #97

We zijn weer een week verder. Colleges volgen, toffe events bezoeken, series kijken en meer, het was weer een drukke maar gezellig week! Ik heb genoeg te bespreken over de afgelopen week, dus ga er maar goed voor zitten.

 

Zaterdag 10 maart

Op de zaterdag begon ik met studeren en bloggen. Na wat uurtjes te hebben gewerkt, las ik de Aniway magazine (waar je hier meer over kan lezen) en ging ik na het koken Fullmetal Alchemist kijken. In de avond was het tijd voor een bingoavond bij het werk bij mijn vriendin. Je kon namelijk grote prijzen winnen en aangezien zij iemand mee mocht nemen, verdubbelden we onze kansen. Een goede keus, want we hadden allebei grote prijzen gewonnen! Blijkbaar ben ik als Katwijker een harde prater, want toen ik bingo riep lachte de hele zaal omdat ik het zo hard zei…

Zondag 11 maart

Zo’n bingoavond was wel gezellig, alleen had ik de finale gemist van Wie is de mol. Tijd om die snel terug te kijken! Jan was echt een legendarische mol en ik vond zijn molstreken echt geweldig. Na nog wat studeren gingen we naar het zwembad om een middagje lekker te badderen (en uiteraard meerdere keren de glijbaan af te gaan). Na wat uurtjes zwemmen gingen we weer terug naar huis, keken we Fullmetal Alchemist, aten we wat en las ik in de avond de Aniway en las ik de manga Alice in Murderland. Aan het eind van de avond hadden mijn fangirl en ik wat gesprekken over fandoms en kwamen we uiteindelijk bij de film/comic van Scott Pilgrim vs the universe. Ik werd zo hyped over deze fandom dat we maar besloten om de film meteen te kijken. En ja, wow, deze fandom is echt perfectie voor mij. Ik zal snel nog een filmrecensie plaatsen, want deze film is zo geniaal! Hierdoor sliep ik niet echt super vroeg, maar dat was het waard!

Maandag 12 maart

Op naar Rotterdam! Ik las de Shadowhunter Codex in de trein richting mijn kamer en deed meteen wat boodschappen. Lang kon ik niet blijven, want ik legde mijn spullen neer en ging door naar mijn ouders. Daar kon ik twee bijlesjes geven en keek ik nog De Luizenmoeder en Zondag met Lubach terug. In de avond ging ik richting mijn toneelgroep waar we een van onze laatste repetities hadden, spannend! Na de repetitie (die erg goed ging) reisde ik weer naar Rotterdam, las ik de Shadowhunter Codex uit en ging ik lekker slapen.

Dinsdag 13 maart

Dinsdag begon de dag met studeren en het kijken van een aflevering van Modern Family. Aan het eind van de ochtend had ik een college en las ik daarna Onoverwinnelijk op de bibliotheek van de universiteit. Halverwege de middag kon ik bijles geven op de universiteit en had ik daarna een Dungeons and Dragons-sessie, waar ik erg productief was. Thuis aangekomen keek ik nog de eerste aflevering van Yona of the Dawn, maar daarna ging ik naar bed toe.

Woensdag 14 maart

Ik had een dagje vrij, maar moest wel wat tijd besteden aan mijn studie en aan mijn blog. Ondertussen keek ik wat nieuwe afleveringen van Pokémon. Opeens worden de avonturen in Sun en Moon echt intens! In de middag gaf ik nog bijles en heb ik de rest van de dag gespendeerd met mijn huisgenootjes. Eentje vierde haar verjaardag, dus we waren de hele avond gezellig bij elkaar! 

Donderdag 15 maart

Ik begon de dag met het kijken van Anime-Gataris, een anime waar ik nieuwsgierig naar werd door de Aniway. Tot nu toe is die erg grappig! Ik ging uiteindelijk naar college en ging erna door naar Utrecht. In de trein ging ik verder in Onoverwinnelijk, wat een spannend boek zeg! In Utrecht ging ik lekker winkelen, ging ik langs een pannenkoekenrestaurant en in de avond was het tijd voor het evenement rondom het tweede deel van de Spellslingerserie, waar de auteur zelfs bij aanwezig was! Sebastien de Castell is echt een held en morgen kan je mijn verslag lezen op mijn blog. Het was in ieder geval een geweldig evenement.

Vrijdag 16 maart

De dag begon met een voorleeswedstrijd, want daar kon ik bij jureren! Ik ging naar de plaatselijke bibliotheek, waar verschillende leerlingen van brugklassen meededen aan de wedstrijd. Ik was de voorzitter van een jury van drie en we hadden genoten van de voorleessessies. De winnares las voor uit De appeltaart van hoop, dus dat was helemaal leuk! Ik kreeg daarna nog een opdracht voor mijn freelance baantje, liet mijn haar knippen bij de kapper (mijn haar was echt te lang aan het worden, haha), speelde een potje Ligretto (die ik weer verloor) en ik keek naar Recovery of an MMO Junkie en Anime-Gataris. Na het eten ging ik door naar Leiden voor een theatersportvoorstelling van MoedersMooiste, een improvisatietheater waar ik vroeger ook op heb gezeten. Wat was de voorstelling leuk! Erna heb ik nog gezellig gekletst met mijn oude improvisatiesportgenoten en hadden we lekker bijgepraat. Mooie afsluiter van de week!

Dit was mijn weekje. Aankomende week ga ik uit eten, bezoek ik het event van Marissa Meyer in Eindhoven en heb ik de voorstellingen van mijn eigen toneelgroep. Spannend! Dat wordt me het weekje wel dus.

Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.