De wekelijkse avonturen van een Fanboy #98

Een nieuwe week, dus een nieuwe wekelijkse avonturen! Deze week was ik voornamelijk bij mijn ouders, aangezien ik daar een toneelstuk aan het opvoeren was voor kleine kinderen. Tussen al het toneelspelen door heb ik ook nog lekker gelezen en series gekeken, dus het was weer een goed gevulde week!

 

Zaterdag 17 maart

De dag begon met veel studeren. Ik blogde ook nog wat, om vervolgens mij fandoms in te duiken. Zo keek ik de anime Anime-Gataris, las ik verder in Onoverwinnelijk van Lesley Livingston, keek ik naar de Kwis en speelde ik wat kaartspellen met mijn familie. Een prima dagje zo!

Zondag 18 maart

Op de zondag begon ik meteen met lezen, dus ik had in de ochtend Onoverwinnelijk uitgelezen. Ik studeerde nog wat en ik begon aan de anime Recovery of an MMO-Junkie. Ook las ik in een keer Ronja de roversdochter, die je voor 2 euro kan kopen. Vervolgens gingen we met de hele familie uit eten, aangezien mijn tante jarig was. Een luxe diner, heerlijk! Thuis aangekomen keken we nog naar De Luizenmoeder, Zondag met Lubach en Jeuk.

Maandag 19 maart

Op de maandag ging ik weer terug naar Rotterdam. Ik deed boodschappen, studeerde weer een hoop en blogde nog wat. In de middag gaf ik nog bijles in wiskunde en ging ik weer richting mijn ouders en las ik Hart van de ijsworm van Anne West in de trein. Thuis ging ik snel wat eten en ging ik door naar een repetitie van het toneelstuk waar ik in speelde. Het was de laatste repetitie, dus nu wordt het serieus!

Dinsdag 20 maart

Ik ging weer richting Rotterdam en las Hart van de ijsworm in de trein. In Rotterdam blogde en studeerde ik nog even, om daarna college te hebben. Na college ging ik meteen door naar Eindhoven voor het Marissa Meyer event. Ik mocht zelfs Marissa Meyer interviewen dankzij Lisanne (Oh My Book) en at ik nog bij Dynamo (die het evenement hadden georganiseerd). In de avond was het evenement en het was zo leuk! Hier kan je mijn verslag lezen over de avond. 

Woensdag 21 maart

Toen ik eenmaal wakker werd, maakte ik meteen foto’s van mijn buit van het evenement de avond ervoor. Ik vertrok richting Rotterdam, las Hart van de ijsworm in de trein en gaf een bijles in economie. Daarna ging ik weer naar mijn ouders, want ik had de generale van het toneelstuk! Het was echt een hele leuke generale en we waren als groep helemaal klaar voor de voorstellingen!

Donderdag 22 maart

Ik begon meteen met veel studeren. Ik moest nog een presentatie voorbereiden, dus ik ging hard aan de slag. Ik maakte ook nog wat blogjes over Marissa Meyer, om vervolgens naar Rotterdam te gaan. Ik las in de trein Hart van de ijsworm uit. In Rotterdam gaf ik een bijlesje in wiskunde. Daarna ging ik weer terug naar huis en begon ik aan Mijn versie van jou. Thuis at ik nog wat en keek ik wat nieuwe afleveringen van Violet Evergarden en begon ik aan de anime Children of the Whales.

Vrijdag 23 maart

Vrijdag stond een uitje in de planning, namelijk een bezoekje aan Den Haag en Leiden! In Den Haag werden wat gamewinkels en boekhandels bezocht (en at ik overheerlijke appeltaart bij Dudok) en in Leiden kocht ik bij de GameMania het spel Detective Pikachu voor de Nintendo 3DS. Ik keek hier al zo naar uit! Thuis aangekomen blogde ik nog wat en regelde ik nog wat dingetjes, om vervolgens naar het theater te gaan om daar mee te spelen in het stuk Tinkeltania en het verdwenen feestje. Ik speel een paddetrolletje en het was zo leuk om weer in een toneelstuk te spelen! De komende dag zou ik nog twee keer spelen.

Zo, dat was mijn weekje. Gevuld met fandoms, maar ook met toneel. Zo fijn dat ik weer in het theater sta! Dat heb ik best wel gemist. Volgende week lees je dus nog wat over de voorstellingen (wie weet met wat foto’s), wat studiedingen en meer.

Hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.