De wekelijkse avonturen van een Fanboy #99

Ik heb weer een intense week gehad. Theater, studie, dagjes uit en meer, ik had genoeg te doen! Ik heb zeker niet stil gezeten deze week, dus hierbij mijn overzichtje van de afgelopen week.

 

Zaterdag 24 maart

Ik begon de dag met het schrijven van wat blogjes. Al snel ging ik richting mijn theatergroep, want we zouden twee voorstellingen gaan geven! Uitverkochte zalen, supermooi. We spelen Tinkeltania en het verdwenen feestje, meeleeftheater voor kinderen van ongeveer 4 tot en met 9 jaar. Wat was het toch leuk! Ik speelde Zwammetje, een paddetrolletje die zichzelf heel knap vindt, maar stiekem ook best wel een klein hartje heeft. De reacties van de kinderen waren echt fantastisch en er is een kans dat we vanwege het succes vaker dit stuk gaan spelen. Na de twee uitvoeringen (wat wel slopend was) hadden we met z’n allen de hele zaal opgeruimd. Ik kwam uitgeput thuis, speelde nog even Detective Pikachu en keek naar de Kwis en ging al richting bed. Daar las ik nog verder in Mijn versie van jou

Zondag 25 maart

Zondag was ik vroeg wakker, dus begon ik meteen met bloggen en studeren. Ik had veel taken die ik moest doen, dus ik was flink aan de slag. Halverwege de middag ging ik met mijn ouders en zusje even naar het bus voor een frisse wandeling. Thuis aten we wat, had ik veel recensies geschreven en keek ik naar Zondag met Lubach en Jeuk.

Maandag 26 maart

Het was weer tijd om naar mijn kamer in Rotterdam te gaan! In de trein las ik verder in Mijn versie van jou en in Rotterdam aangekomen deed ik meteen boodschappen en studeerde ik. Na al het studeren keek ik naar de laatste afleveringen van Anime-Gataris, een anime die gaat over een animefanclub die echt fenomenaal eindigt. Daarna las ik nog even in Mijn versie van jou en ging ik richting een Dungeons and Dragons-sessie, die weer erg leuk was. 

Dinsdag 27 maart

Ik had in de ochtend een college waarin ik een presentatie van een half uur had in het Engels, dus dit was vrij pittig. Gelukkig deden we het in groepjes van vijf en ging het vrij goed! Ook had ik al mijn cijfers terug gekregen van het vorige blok en zijn het allemaal mooie cijfers. Thuis studeerde ik verder, blogde ik nog wat en tijdens het eten keek ik Modern Family. In de avond ging ik naar de master open dag, waarin er presentaties waren van verschillende masters. Misschien doe ik dit jaar al mijn master, dus het was goed dat ik alvast wat research deed. Voor nu twijfel ik tussen Accounting en Marketing, dus dat wordt nog even goed nadenken. Toen kwam ik thuis en las ik Mijn versie van jou uit en speelde ik nog wat Detective Pikachu. Mijn versie van jou is echt een prachtig verhaal en tot nu toe is Detective Pikachu ook erg leuk!

Woensdag 28 maart

Woensdag sliep ik wat uit, aangezien ik de afgelopen nachten niet heel lekker had geslapen. Ik studeerde weer een hoop, blogde nog wat en ik keek wat afleveringen van Modern Family. Ook begon ik aan de Gordiaanse Kloof en tekende ik wat. In de avond had ik een borrel met mijn dispuut,  waar ik wat nieuwe leden ging leren kennen. Uiteraard had ik veel gebabbeld over mijn blog, boeken en conventies, dus het was erg gezellig. Zo gezellig, dat ik na de borrel nog naar de vereniging ging om het feestje langer te laten duren. Wat was het gezellig!

Donderdag 29 maart

Ik begon de dag met het inpakken van mijn tas, om vervolgens naar Tilburg te gaan. In de trein ging ik verder in De Gordiaanse Kloof. In Tilburg keek ik naar de film The Princess and the Frog, die verbazingwekkend leuk was. Ik maakte daarnaast nog wat plannen voor de volgende dag en plande ik wat activiteiten die ik deze zomer in Londen wil gaan doen. Ook keek ik de nieuwe aflevering van Violet Evergarden en ging ik door met Children of the Whales (beiden te bekijken op Netflix). 

Vrijdag 30 maart

Vroeg opstaan, want er stond een uitje in de planning! Een dagje Nijmegen namelijk, gevuld met flink wat winkelen. Zo heb ik flink wat Kruidvats bezocht voor de Disney figures (en ik ben geslaagd!) en ik heb mij vermaakt in de Gator. Uiteindelijk had ik heel goedkoop gedineerd in de Dromaai, aanradertje! De terugreis was wel een eindje, dus las ik verder in De Gordiaanse Kloof in de trein. Eenmaal thuis aangekomen blogde ik nog wat en ging ik snel slapen, want de volgende dag zou in het teken staan van Dutch Comic Con!

 

 

Dit was mijn weekje. Nu een weekendje Dutch Comic Con en daarna weer hard aan de slag voor mijn studie!

Hoe is het bij jou?

2 reacties

    • Monique L. op april 8, 2018 om 10:22 pm
    • Reageer

    Wat voor disney figurines kan je halen bij de kruidvat?

    1. Het zijn er verschillende. Ik had drie van Star Wars gekocht, maar ook Alice, Donald Duck, Micky Mouse, Aladdin, Mad Hatter en wat anderen zijn er te vinden, het ligt aan bij welke Kruidvat je bent. Hopelijk kan je er nog een paar vinden!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.