De wekelijkse avonturen van een Fanboy #35

De tweede week van 2017 is alweer voorbij. Ook deze week was ik weer druk bezig met allemaal leuke dingen. Laat 2017 maar zo doorgaan! Ik ging naar een evenement, las weer wat, keek weer wat films en series en was bij mijn vereniging.

 

Zaterdag 7 januari

Op de zaterdag stond ik heel vroeg op. Ik ging namelijk weer terug naar mijn ouders. De bussen rijden alleen niet in mijn wijk in het weekend, dus ik moest eerst even een wandeling maken naar het metrostation in de sneeuw. Thuis aangekomen pakte ik mijn spullen uit en ging ik door naar Amsterdam Lelylaan, een goede vriendin van mijn vereniging had namelijk twee kaartjes voor Tomofair en ik mocht mee! Zij had haar camera mee, dus zij was mijn fotografe voor die dag. Mijn verslag van Tomofair kan je hier lezen. Na de conventie ging ik door naar huis, keek ik Wie is de mol en las ik het boekje van Star Wars Rogue One.

Zondag 8 januari

Zondag was de dag van studeren, maar ook voor familiebezoek. In de ochtend ging ik langs mijn oom en tante, om vervolgens aan mijn literatuuronderzoek te werken. Aan het einde van de middag keek ik nog de laatste afleveringen van Haters Back Off, keek ik de nieuwe aflevering van Jeuk en maakte ik een beginnetje aan Karel en de elementen.

Maandag 9 januari

Ik stond vroeg op om richting Rotterdam te gaan, maar eerst had ik een controleafspraak in het ziekenhuis. Alles was prima, dus ik kon snel door naar mijn college. Het college was interessant, maar het is iets minder motiverend als een student naast je bijna in slaap valt haha. Daarna ging ik door naar mijn kamer, deed ik boodschappen en werkte ik verder aan mijn literatuuronderzoek. In de avond had ik een vergadering op mijn vereniging, om daarna weer snel naar huis te gaan om even uit te rusten na een lange dag.

Dinsdag 10 januari

In de ochtend heb ik de hele tijd aan mijn studie gezeten. Rond het middageten was ik klaar met mijn onderzoek en het voorbereiden van colleges en het maken van practica-opgaven, dus ging ik samen met wat huisgenootjes de stad in om mijn Rotterdampas te gebruiken. We gingen flink wat nerdwinkels af (mijn liefde voor Yo-Kai Watch is wat groter geworden) en we aten een heerlijke cupcake bij Alice in Cakeland, een dikke aanrader! Het was een hele gezellige middag en weer terug thuis aangekomen deed ik nog de laatste dingen voor mijn literatuuronderzoek. In de avond las ik Karel en de elementen uit.

Woensdag 11 januari

Woensdag begon ik (alweer) met veel studeren, om vervolgens de trein te pakken naar mijn ouders omdat ik een afspraak had met de osteopaat. Deze afspraak verliep heel goed en achteraf at ik thuis bij mijn ouders, om daarna weer terug naar mijn kamer te gaan. Door de osteopaat was ik wel erg moe geworden, dus dook ik snel mijn bed in omdat ik echt geen energie meer over had…

Donderdag 12 januari

Ook op de donderdag had ik veel gestudeerd (het zal eens niet) en had ik in de avond een vergadering met mijn commissie. Ik wilde erna nog door naar mijn vereniging voor een andere vergadering, maar het was al redelijk laat, het regende flink en de vergadering was waarschijnlijk al bijna afgelopen, dus ik ging met de metro meteen naar huis. Daar aangekomen rustte ik wat uit met wat huisgenootjes (en hebben we het gelukkig nog erg gezellig gehad).

Vrijdag 13 januari

Vrijdag begon ik de dag met een lekkere kop thee en bloggen. In de middag ging ik richting Zwolle, er was namelijk een afscheidsdagje voor het Best of YA promoteam 2016. De trein voor mij had alleen een aanrijding met een persoon, dus ik stond anderhalf uur stil. In de tussentijd zat ik Seeker te herlezen, geweldig om dit verhaal weer opnieuw mee te maken! Gelukkig kon ik nog een deel van de workshop illustreren bijwonen. Daarna hadden we een gezellige high tea vol met lekkere broodjes en gebakjes. Daarna moest ik meteen weer naar Leiden, daar had ik namelijk een etentje met de familie van mijn moeder bij een chinees restaurant. Ook weer mezelf volgepropt, wat een dag! Na het etentje werd ik teruggebracht naar Rotterdam, om daar nog even te chillen met mijn huisgenootjes, YouTube-filmpjes te kijken en een stukje te zien van Lemony Snicket A Series of Unfortunate Events op Netflix.

 

Dit was mijn weekje! Ik heb het prima naar mijn zin in 2017, laat het zo maar even doorgaan! Volgende week ga ik ook weer allemaal leuke dingen doen, dus dat beloof wat!

Hoe was jouw weekje?

2 reacties

  1. Wat er gelijk uitspringt is die foto van die cupcake… Ik realiseer me dat ik net gewoon anderhalve minuut naar die foto heb gestaard. Als die net zo goed smaakte, als die eruit zag dan ben ik echt ontzettend jaloers… (en hongerig)

    1. Snel maar naar Rotterdam komen, hij is echt verrukkelijk! Zeker die vulling, jammie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.