De wekelijkse avonturen van een Fanboy#249

Mijn verhuizing komt dichterbij, maar naast alle voorbereidingen daarvoor heb ik nog genoeg te doen! Het werk gaat door, ik lees elke dag en mijn series krijgen af en toe ook een bingewatch. De afgelopen week heb ik weer genoeg meegemaakt, dus ik neem het graag weer door in dit wekelijkse overzicht!

Leesavonturen

In het weekend las ik het twaalfde deel van de light novel-reeks van Sword Art Online, welke ik verbazingwekkend snel uitlas. Daarna begon ik aan Dromendochter, aangezien het derde deel in deze serie deze maand gaat uitkomen! Ik heb daar jaren op gewacht, dus hoog tijd om de serie opnieuw te gaan lezen.

Bingewatchavonturen

Ik heb ook lekker veel gekeken qua series, waaronder de volgende series en anime:

  • Re:Zero – starting life in another world seizoen 2 episode 18+19
  • Log Horizon seizoen 3 episode 5
  • Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town seizoen 1 episode 6
  • Pokémon Journeys episode 27-42. Even een flinke inhaalslag gemaakt!
  • Wie is de mol seizoen 21 episode 7
  • RuPaul’s Drag Race seizoen 2 episode 4-7
  • Zondag met Lubach seizoen 13 aflevering 2
  • Marvel’s Runaways seizoen 1 episode 8-10 + seizoen 2 episode 1+2
  • Attack on Titan seizoen 4 episode 10
  • WandaVision seizoen 1 episode 7. De grote bekendmaking had ik voorspeld, ik kan niet wachten op de laatste twee afleveringen!

Gameavonturen

Ik had Super Mario Galaxy uitgespeeld, dus ik ging afgelopen week beginnen met Super Mario 64. Erg nostalgisch, maar de gameplay is wel echt belabberd en stroef. Ook speelde ik Ligretto met met mijn huisgenoot en een vriend, erg gezellig en zenuwslopend!

Persoonlijke avonturen

De afgelopen week kon ik bikkelen op werk, want er moest veel gedaan worden. Ons nieuwe systeem is nog even wennen, maar ik heb een enorme inhaalslag gemaakt. Daarbij hebben we laminaat besteld voor ons appartement, dus nu wordt het aftellen voordat we de sleutels krijgen! Op de vrijdag ging ik naar mijn vriendin in Tilburg, zodat we haar boekenkast ook even kunnen uitpluizen en wat dingen alvast konden inpakken. Het laatste weekend in Tilburg, want daarna ben ik alleen maar in Rotterdam voor de verhuizing!

Na een drukke week even rust, maar we gaan er snel weer tegenaan. Uitkijken naar ons appartement, wat hebben we er zin in! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.