Doelen voor 2016

Het nieuwe jaar is begonnen. 2016, we gaan knallen! Afgelopen jaar was heel erg goed gegaan voor mij en dit jaar moet ook weer net zo leuk worden! Dit jaar heb ik niet echt grote goede voornemens, maar eerder wat doelen die ik wel graag wil bereiken dit jaar. 2015 was productief, hopelijk krijg ik ook weer zo’n jaar als ik mijn best doe om deze doelen af te kunnen vinken op mijn lijstje!

 

  • Mijn propedeuse halen.

Ik zit nu in het eerste jaar van mijn studie Economie & Bedrijfseconomie in Rotterdam en tot nu toe heb ik al mijn vakken gehaald. Bij de Erasmus moet je meteen in je eerste jaar al je vakken halen, anders mag je niet door met de studie. Ik moet dus slagen voor al mijn vakken, dan heb ik mijn propedeuse binnen! Dit jaar wil ik door naar het tweede jaar, dus dit doel staat bovenaan!

  • Een kamer krijgen in Rotterdam.

Als je elke dag 3 uur moet reizen om naar de universiteit te komen is best wel irritant, ik hoop snel een kamer te vinden in Rotterdam. Dit heeft zo veel voordelen. Ik hoef niet meer zo veel te reizen, ik kan gewoon vaker naar mijn studentenvereniging, ik heb meer tijd voor mijn studie doordat ik niet meer reis, ik heb een eigen kamertje, wordt zelfstandiger en ik heb meteen meer plek voor boeken! Ik ben druk aan het zoeken, dus hopelijk kan ik dit doel in een korte tijd al afvinken!

  • 100 boeken lezen.

In 2015 las ik meer dan 200 boeken. Dit kwam vooral omdat ik daar lekker veel tijd voor had, dit jaar heb ik het wel druk en ga ik wat zakken naar de 100 boeken. Dit is sowieso al een groot getal en nog een hele uitdaging!

  • Lekker veel series/anime kijken.

Dit jaar wil ik ook tijd vrij maken om mijn series bij te houden en er een heleboel te gaan zien. Doctor Who, Sherlock, Supernatural, The Walking Dead, Game of Thrones en meer, ik wil zo veel zien en zo veel series die ik wil bijhouden!

  • Naar conventies gaan, concerten afgaan, evenementen bezoeken en weer een fantastisch jaar tegemoet gaan!

Ik kijk altijd enorm uit naar evenementen en dit jaar wil ik er ook weer veel van meemaken! Yalfest, YALC in Londen, Dutch Comic Con, concerten van Imagine Dragons en Muse, de boekenbeurs en nog veel meer. Ik wil dit jaar gewoon weer enorm veel toffe dingen doen en dit samen doen met gezellige kameraden.

 

Mijn lijstje is niet al te lang, maar ik wil mezelf ook niet teveel verplichten dit jaar. Gewoon genieten, het lekker druk hebben en omringd zijn door vrienden, familie en flink wat bookjunkies/nerds/geeks/fanboys/fangirls. Tsja, Jennifer Lawrence ontmoeten die toevallig een zwak heeft voor awkward fanboys, eindelijk naar Hogwarts gaan of een bezoekje brengen aan Camp Halfblood lijkt mij ook wel leuk, maar dat doen we wel later. 2016, here we go!

 

Wat voor dingen wil jij graag gaan doen in 2016?

3 reacties

  1. Ik wil vooral mijn diploma halen denk ik maar zo.

  2. Hé wat grappig joh, wist niet dat je op de Erasmus Universiteit zit! Da’s praktisch naast mijn school (Hogeschool R’dam Museumpark)!

    1. Haha wow, dat is dichtbij inderdaag haha 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.