Een trip naar Londen voor wat nerdy winkels #3

Mijn laatste blogje over mijn dag in Londen, het lijkt echt al maanden geleden dat ik in Londen was! Ik wil weer terug… In de laatste paar uur dat ik in Londen was heb ik nog genoeg winkels bezocht en plekjes gezien. Achteraf in de bus kon ik dat wel voelen aan mijn benen, ik was compleet uitgeput…

 

Aangezien we in Regent Street liepen, kon ik het niet laten om langs de Hamleys te gaan, een geweldige speelgoedwinkel waar alle medewerkers ook spelen met het speelgoed om te laten zien hoe leuk alle producten wel niet zien. Iedereen is zo enthousiast bij de Hamleys, maar op deze dag was het door de kerstdrukte haast niet te doen om even snel door de winkel heen te lopen. Daarom gingen we eerst naar de kelder, waar de hele verdieping bestond uit merchandise van Star Wars.

Na het bezoekje bij de Hamleys, kwamen we weer uit bij Oxford Street en gingen we langs de HVM (een winkel vol dvd’s, cd’s en wat merchandise zoals Funko Pops) en de Disneystore. Hier was ook wat van Star Wars te vinden, maar ook veel van de nieuwe film Vaiana, die op dat moment zelfs nog niet eens in de bioscoop was. Er liepen veel kinderen, maar ook kleine prinsesjes door de winkel.

Aan het einde van de straat wilden we bijna doorlopen, maar we zagen het warenhuis Selfridges vlak achter ons! Selfridges en Harrods zijn de grootste warenhuizen in Londen, dus ik kon het niet laten om in minimaal één warenhuis te gaan. Selfridges was ontzettend druk en vanwege de kerst waren er zelfs dj’s die muziek draaiden op alle verdiepingen. Er hingen grote kerstballen bij de roltrappen en er knalde zelfs confetti, waar de mensen die beneden bij het café zaten te eten wat meer moeite mee hadden…

Het werd al bijna avond, dus ik liep weer terug Regent Street in. Als decoratie waren er engelen opgehangen die licht gaven, wat helemaal mooi is om te zien in de avond! Ik bracht nog een bezoekje aan de Waterstones, sprak daar nog af met Melisa van Booknuts, deed nog een drankje bij een Tosca, kocht boeken bij de Waterstones in Trafalgar Square en pakte mijn bus naar huis. Het was echt een heerlijk dagje, hoewel je tijdens de decembermaand liever doordeweeks in Londen wilt zijn vanwege drukte.

Tijdens mijn weg naar de bus zag ik nog snel de Sherlock Bar, hoe gaaf!

Ik wil zowel Nora als Melisa bedanken voor het gezelschap houden van deze fanboy, ik had een geweldige tijd in mijn favoriete wereldstad!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.