En dan ben je 21 jaar oud

Ja hoor, het is 31 oktober, oftewel Halloween, een grote feestdag. Voor mij is het deze dag altijd dubbel feest, ik ben namelijk jarig! Deze Fanboy is vandaag 21 jaar oud geworden en hoopt nog vele jaartjes mee te gaan. Ik ben weer een jaartje ouder en wat heb ik toch een bijzonder jaar meegemaakt!

Profielfoto

Toen ik 20 werd, zat het allemaal niet zo mee. Ik moest stoppen met mijn studie door de buikpijn en wist niet wanneer dit over zou gaan. Het heeft even geduurd, maar begin februari was ik ervan genezen en heb ik een lange tijd flink genoten van een lekker leventje vol met bloggen, wat werken en afspreken met vrienden. In september kon ik eindelijk weer studeren en ben ik naast het studeren nog aan het werk, lukt het dagelijks bloggen mij nog steeds, heb ik autolessen, zit ik bij een studentenvereniging, help ik nog bij een toneelvereniging en doe ik nog genoeg fanboydingen. Wat een hectisch maar heerlijk leventje heb ik toch vergeleken met vorig jaar! Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen (zowel coole auteurs, zelfs muzikanten) en ik heb zelfs met een aantal bloggers een vakantie gehad in Londen. Dit jaar moet dus zeker goed gevierd worden!

 

Toegegeven, niet alles is natuurlijk perfect. Ik was deze donderdag gezakt voor mijn afrijden, ik ben nog op zoek naar een kamer in Rotterdam, ik wacht nog met spanning af op de cijfers van de eerste tentamens en de ziekenhuisbezoeken zijn nooit erg gezellig, maar dit jaar heb ik geleerd dat ik ondanks sommige tegenslagen nog positief kan blijven en kan genieten van het leven, dat is wat ik elke dag ook doe!

 

Ik ben heel benieuwd naar alle cadeautjes die ik nog krijg, deze dag (en binnenkort mijn eigen feestje) wordt vast fantastisch! Vanavond ben ik ook als de Duisterling te zien in de Donner in Rotterdam voor het feest met Leigh Bardugo en deel ik snoep uit aan alle bookjunkies. Vergeet je me niet te feliciteren als je ook komt en mij ziet? Dan trakteer ik je op een snoepje en kan je uiteraard met de Duisterling op foto als je wilt (ik moet in ieder geval met Leigh Bardugo op de foto gaan, dat wordt het doel van de avond).

 

Op naar het volgende jaar, dat wordt hopelijk ook een fantastische tijd! Enne… Het zou zo maar kunnen dat NerdyGeekyFanboy ook gaat trakteren op boeken op zijn blog, maar hé, dat blijft onder ons, oké?

15 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Yay gefeliciteerd Joost! En tot vanavond!

 2. Happy Birthday!!! En veel plezier vandaag, met alle leuke dingen die je op het programma hebt staan!

 3. Gefeliciteerd, tja dan is het nu echt tijd om volwassen te worden…… Grapje natuurlijk laatst kwam ik de perfecte quote tegen: Never grow up it’s a trap! Geniet van je dag en tot vanavond!

 4. Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van en een heel mooi jaar 😀

  • Caitlin op oktober 31, 2015 om 11:59 am
  • Reageer

  Gefeliciflapstaart! Nu ben je echt echt echt volwassen! Althans, voor de wet dan! Heel veel plezier vanavond in Rotterdam!

 5. Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een erg leuke dag 🙂

 6. Happy bday to you! In de wei staat een koe… Eh.. Boekenkast..

  Enjoy je dag !

 7. Gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier vanavond! Ik ben vorige week ook gezakt voor mijn rij-examen, op naar poging twee dan, een goed voornemen voor je 22e levensjaar dan maar 😀

 8. Nog een keer dan: Gefeliciteerd!

 9. Nogmaals gefeliciteerd, haha! En veel plezier vanavond!

  • Gaia Steinbuch op november 2, 2015 om 9:01 am
  • Reageer

  Nog van harte gefeliciteerd!

 10. Hahaha. Mooi dit. =) Gefeliciteerd menneke. Ennèh, jouw cadeautje komt nog wel. Mehehhee. Meeeehehehhee.

  1. Ik pies haast in mijn pantalon van nieuwsgierigheid.

 11. Hopelijk heb je drie dikke verjaardagskussen van Leigh Bardugo gekregen!

  1. 3 flinke smakkers wel te verstaan

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.