Evenement: Marissa Meyer Event in Dynamo Eindhoven

Afgelopen dinsdag was een heerlijke dag, Marissa Meyer kwam namelijk naar Eindhoven voor een groot evenement! Meer dan 150 fans van The Lunar Chronicles en Renegades konden hun boeken laten signeren door Marissa Meyer, maar er waren ook nog activiteiten en standjes die er waren. Tijdens mijn stage had ik Blossom Books geattendeerd op deze locatie, dus Dynamo heeft voor de uitgeverij een ontzettend leuk evenement neergezet waar ik van heb genoten.

 

Ikzelf was druk bezig met kletsen met andere boekenliefhebbers, het kopen van leuke spulletjes en met het passen van een rode hak (later meer daarover), dus de foto’s zijn niet van mij, maar van de fotografe van de avond, namelijk Joy Kluytmans (die hele mooie foto’s maakt op haar Instagram, ga ze zeker bekijken!). Zo kan je met hoge kwaliteit genieten van een sfeerimpressie van de avond!

Ik was al in de middag aanwezig, dus ik kon zien hoe het evenement was opgebouwd. Naast het podiumprogramma was onder andere Proud Book Junk aanwezig, een standje vol kaarsen, boekenleggers, quotekaarten, leeslinten en meer! Er was een speciale Cinder-kaars, dus wie weet ga je binnenkort wat er meer van zien in mijn haul…

Ook was Emmy aanwezig (blogger Zon en Maan), die als Letters and Lights onder andere kaarsen en printjes verkocht. Ze was er ook met wat themaboxen van Harry Potter en Renegades! Het zou kunnen dat ik daar ook wat aankopen heb gedaan…

Boekhandel van Piere was ook aanwezig met alle boeken van Marissa Meyer, Everless, wat mokken en theesmaken van Blossom Books. Erg handig, want hierdoor hebben veel fans nog extra boeken gekocht van de auteur.

Ook had Dynamo een speciaal activiteitenboekje uitgeprint, compleet in het teken van Marissa Meyer! Kleurplaten, puzzels, invulverhalen en meer, het zat er allemaal in! Ontzettend leuk en ook grappig om later thuis allemaal te gaan doen.

Om 7 uur ging het programma beginnen. Mensen konden al eerder naar binnen en de standjes bekijken, maar de meesten gingen in de rij staan voor het podiumprogramma. Het was een tikkeltje chaotisch toen de tickets werden gescand bij de deur naar de hoofdzaal, maar gelukkig ging het vrij snel. Het programma begon met een interview met uitgever Myrthe die Marissa aan het interviewen was. Hier vertel ik later meer over (aangezien ik Marissa ook heb ontmoet, waardoor ik nog meer weet over deze auteur), maar ik kan je alvast vertellen dat Marissa Meyer erg gezellig is en veel leuke antwoorden had op vragen. Ook werd Marissa getest op haar kennis van haar eigen boeken, wat ze ontzettend goed deed. Ze weet nog steeds vele details van haar boeken! Tot slot mochten een paar mensen uit het publiek vragen stellen aan Marissa.

Na het hoofdprogramma werden er nog prijzen uitgedeeld (als eerste in de rij bij Marissa, een boek naar keuze etc.) en konden mensen in de rij staan voor de signeersessie. Iedereen had op hun bandje een getal staan, dat was de volgorde van het signeren. Als eerste werden de eerste 25 mensen opgeroepen om in de rij te staan voor het signeren, dus de rest kon lekker in de hoofdzaal kletsen en goodies kopen. Marissa signeerde heel snel en je kon zelfs een derde boek laten signeren, aangezien Marissa dat graag wilde. Wat een toffe auteur! Je kon tijdens het wachten dus nog genoeg doen, waardoor het wachten enorm meeviel.

 

Naast de kraampjes, het activiteitenboekje en het kletsen met boekennerds, kon je ook een hak passen bij een echte prins Charming. De hak was vrij klein, dus het was vrij lastig om erin te passen. De hakken werden verloot aan de mensen die de hak konden passen. De hakken zagen er echt uit als de hakken van Cinder, supertof! Aangezien ik vrij slanke voeten heb, wist ik me met wat gefriemel er zelfs in te wurmen, haha! Dat leverde deze geweldige foto’s op. Ik ben een prinses! Ik had de hakken niet gewonnen uiteindelijk, wat natuurlijk erg zonde is (NerdyGeekyPrinsesboy, iemand?).

Aangezien ik mijn boeken al had laten signeren, kreeg ik de laatste plek in de signeersessie. Geen probleem, want ik had mijn boeken al laten signeren! Rosanna (organisator bij Dynamo en hoofdorganisator van het evenement) liet haar boeken signeren en ik mocht erbij staan. Naast haar organisatieactiviteiten voor de conventie Dynamiccon wil ze voortaan ook veel evenementen organiseren voor de YA-boekenwereld. Hopelijk komen er meer evenementen bij Dynamo, want het evenement was zo lekker geregeld!

Het Marissa Meyer event was echt een feestje. Marissa Meyer is een geweldige vrouw, de signeersessie verliep soepel, je kon maar liefst drie boeken laten signeren, de standjes waren erg leuk (doei geld), de prins was geniaal en het was heel gezellig met alle boekenliefhebbers. Wat een fijne sfeer in de YA-boekenwereld! Een geslaagd evenement dus, nu uitkijken naar Yalfest (psst, je kan deze week een boekenpakket voor dit evenement winnen, check deze link)!

Hoe vond jij het Marissa Meyer Event?

6 reacties

1 ping

Naar het reactie formulier

  1. Ik heb denk ik echt vijf minuten gelachen toen ik die foto’s van je zag, hahaha! Het was echt een hele leuke avond 🙂

    1. Hahah, was ook een heerlijk momentje!

  2. Ik moet echt iedere keer opnieuw glimlachen wanneer ik die muiltjes-foto’s zie. Wel super dat het event zo goed is meegevallen.

    1. Hahah, ik heb er echt van genoten!

  3. Haha, die eerste muiltjesfoto 😂. Wat mij betreft ben je gewoon een prinses, hoor! En het was leuk om je weer even te zien!

    1. Ik vind mezelf een uitermate goede theeprinses, vind je niet? Ook erg leuk om jou weer te zien Anneke ! 🙂

  1. […] van de blog Nerdy Geeky Fanboy, schreef: ‘Het Marissa Meyer event was echt een feestje. Marissa Meyer is een geweldige […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.