Evenementen waar ik naar uitkijk #7

Evenementen, ik ben er gek op. Concerten, feestjes, Book Clubs of conventies, het maakt mijn leven echt stukke leuker bij de gedachte dat ik er nog zo veel ga bezoeken! De komende tijd staan er weer genoeg leuke dingen op de planning en ik wil je graag op de hoogte brengen wat deze evenementen betreft.

 

1. Best of YA Event met Veronica Roth – zaterdag 5 december

Vandaag is het zover, het Best of YA Event van 2015 in Tilburg! Veronica Roth is de eregast en het wordt zo tof! Als eerste kijken we Insurgent en stellen we nog vragen een Veronica en kan je een boek signeren van deze schrijfster! Ik hoop jou er te zien vandaag, maak vooral een praatje met mij, ik ben te herkennen aan mijn Best of YA-shirt en awkwardness met hoog fanboygehalte.

2. Hungry Readers lezen Rode Koningin – vrijdag 11 december

In boekhandel Stevens in Hoofddorp zijn er hele leuke YA-Book Clubs en deze keer bespreken de aanwezigen Rode Koningin van Victoria Aveyard. Ik heb dit boek niet in bezit en nog niet gelezen, dus ik twijfel nog of ik ga, want de week erna heb ik wel tentamens en daar wil ik nog hard voor leren. Maar de Book Clubs zijn zeker een aanrader, het is heel gezellig en uiteindelijk gaat het vooral over coole boeken en nerdzaken zoals Pokémon Go. Benieuwd naar de Book Clubs? Kijk hier voor de evenementpagina op Facebook.

3. YA Book Bash bij Winter Storm – vrijdag 15 januari

Storm Publishers heeft een winterevenement georganiseerd, een groot feest waarbij de winnaars van hun schrijfwedstrijd bekend worden gemaakt. Het lijkt mij een leuk evenement, dus ik ga nog even research doen en dan waarschijnlijk een kaartje kopen! Hier kan je meer informatie vinden op de evenementpagina op Facebook.

4. Boekenfestijn Rotterdam – 28 t/m 31 januari

Omdat ik gewoon nog meer boeken wil en geld wil uitgeven aan spotgoedkope boeken.

5. Concert Imagine Dragons in Ziggo Dome – vrijdag 5 februari

Ik ga naar het concert van één van mijn favoriete bands, namelijk Imagine Dragons! Ik kan niet wachten om deze gasten live te zien spelen, het wordt vast spectaculair!

6. Tsunacon conventie in Rotterdam – zondag 14 februari

Ik hoop rond januari een kamertje te kunnen krijgen in Rotterdam, dus dan kan ik met gemak een weekendje daar zijn voor Tsunacon! Conventies op het gebied van anime en Japan vind ik heel tof en ik ben dus zeker van plan om hier naartoe te gaan. Ik ga waarschijnlijk cosplayen als Barry van Pokémon en ja hoor, iemand van mijn studentenvereniging wil er ook naartoe als Pokémontrainer! Ik heb mijn Tsunaconmaatje dus al gevonden. Deze conventie is ook op Valentijnsdag, dus ik ben benieuwd wat de organisatie daar allemaal bij heeft bedacht.

7. Concert Muse in Ziggo Dome – 10 maart

Ook één van mijn favoriete bands, ik hoorde dat de concerten van Muse echt legendarisch zijn, DIE MOET IK ZIEN!

7. Dutch Comic Con – zaterdag 26 & zondag 27 maart

Ik ging vorig jaar naar de eerste editie van Dutch Comic Con en ik kijk enorm uit naar volgend jaar! Het wordt vast weer zo gaaf! Indrukwekkende cosplayers waarmee ik op de foto wil, zelf gaan cosplayen, merchandise kopen, acteurs gaan zien en omringd worden door vele nerds, de hemel voor een fanboy als ik!

8. Yalfest – zondag 24 april

Het YA-boekenevenement van Nederland vol met geweldige schrijvers, zoals Tom & Lucy van Lobsters, Tahereh Mafi, Ransom Riggs en meer! Dit wordt echt geweldig, een dagje vol boekennerds en epicness!

 

Dit zijn een aantal van de evenementen die ik het komende half jaar ga bezoeken. Hopelijk kom er nog genoeg leuke evenementen bij, want ik kan daar geen genoeg van krijgen!

Waar ga ik jou zien?

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ja ik denk dat je de concerten van Muse wel legendarisch zou kunnen noemen XD. Ik ga op 9 maart. BTW ook super veel plezier bij Imagine Dragons die zijn ook echt enorm goed live!

 2. Aaah ga jij ook naar Imagine Dragons? Ik ook! (Ik krijg het als kerstcadeautje maar mijn vader kon het niet geheimhouden dus heeft hij het maar aan me verteld hahaha). Ik heb er echt zó veel zin in want het is ook echt één van mijn favoriete bands.

  Ik had ook heel graag naar de Book Bash van Storm gewild, maar ‘helaas’ ben ik dan op vakantie. Ander keertje dan maar!

 3. Ik ga Muse binnenkort ook voor het eerst live zien, maar dan wel enkele dagen later in het Sportpaleis in Antwerpen. Eigenlijk wel erg dat ik hen nog steeds niet heb zien optreden terwijl ik een fan van het eerste uur ben.

 4. YALFEST! Daar heb ik inderdaad ook echt zin in, hihi.
  En het boekenfestijn in Rotterdam! Hopelijk lukt het me om daar heen te gaan dit jaar 🙂

 5. Aww concerten van Imagine Dragons én Muse, super tof! Wat een leuke blog heb je trouwens 🙂

  1. Bedankt voor het compliment Madelon! 🙂

 6. Ahhh ik kijk ook zo uit naar het Boekenfestijn in Rotterdam! En het Yalfest natuurlijk 🙂

 7. Het Boekenfestijn, daar wil ik ook echt absoluut weer naartoe!

 8. Yay! Dan zien we elkaar bij Dutch Comic Con en Yalfest. Ik kom weer in mijn eentje, dus altijd leuk om bekende gezichten te zien 🙂

  1. Oké leuk, dan zie ik je daar! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.