Evenementen waar ik naar uitkijk!

Naast mijn drukke studentenleven heb ik ook nog enorm zin om naar bepaalde evenementen te gaan die in het teken staan van boeken en series. Deze week zijn er al 2 aan de beurt en de derde zal nog even duren. Deze evenementen zijn waarschijnlijk superleuk en daarom raad ik ze ook enorm aan!

1. Boekenfestijn Utrecht 
Donderdag t/m zondag is het boekenfestijn in Utrecht aan de gang, waar boeken te koop zijn met enorm veel korting! Hier de pagina voor alle praktische informatie over het boekenfestijn in Utrecht. Ik ben al meerdere keren naar boekenfestijnen geweest en het is altijd een genot om er te zijn! Ik leef me er helemaal uit waardoor ik meestal minimaal 10 boeken koop voor een laag prijsje. Ik heb dan wel volle boekenkasten, een paar boeken kunnen er vast zeker bij! Donderdag om 12.00 uur ben ik in Utrecht om bij alle boeken te snuffelen, misschien ook nog zaterdag samen met wat familie. Dus mocht je er donderdag zijn en je ziet me, maak gerust een praatje, deze fanboy bijt niet 😉

2. Manuscripta
Manuscripta is het evenement voor de start van een nieuw boekenseizoen, onder andere met John Boyne, Jen Minkman, Jan Mulder, Humberto Tan en Mel Wallis de Vries die hun nieuwe boeken presenteren. Ik ben er nog nooit geweest, dus ik heb nog geen verwachtingen. Ik ben benieuwd naar wat ik er allemaal kan gaan beleven!

3. Dutch Comic Con
De allereerste Comic Con in Nederland, woeehooeeehh! Ook dit evenement is in Utrecht, namelijk in het hallen waar het boekenfestijn ook plaatsvindt. In het weekend van 28 en 29 maart 2015 zit Dutch Comic Con in Utrecht, voor meer informatie kan je hier kijken. Er komen veel acteurs (Gustavo van Breaking Bad aaaaahhh!), cosplayers, striptekenaars en dealers van strips en dergelijke. Ook ik ga in Cosplay (als je naar Comic Con gaat, moet je het goed doen), ik ga als Jack Frost (mensen zeggen dat ik er op lijk en die is wel makkelijk om te cosplayen), dus daar kan je me aan herkennen! Ik ga ook het hele weekend, hoe eerder je kaartjes bestelt, hoe goedkoper ze zijn!

Bij alle drie de evenementen ben ik dus aanwezig, dus het lijkt me leuk om je daar misschien te zien 🙂 Na het boekenfestijn kan ik uiteraard een Book Haul maken, hebben jullie weer zin in een video? Laat het vooral even weten!

2 reacties

  1. Haah, ik kende dat Dutch Comic Con nog niet! Het is niks voor mij, maar het ziet er wel gaaf uit! Tof dat zulke dingen toch steeds meer gebeuren in Nederland. En ja, doe maar een filmpje met je bookhaul! Maar hé, dan moet je daar ook de boeken in meenemen die we zondag gaan scoren èh! =D

  2. Haul Haul Haul! xD Ben zo benieuwd!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.