Fandomwinkel: Popshop Haarlem

Sommige winkels zijn zo cool, dat ze eens in de schijnwerpers moeten staan. Een winkel zoals Popshop is zo’n eentje. Een tijdje terug alweer ging ik een dagje door Haarlem en Amsterdam met Eline (All the feels) voor een fandomdag. De Popshop leek mij een hele leuke winkel (ze verkopen er Pokémon-kersttruien. WHUT) dus daar gingen we natuurlijk naar toe.

De winkels is best lang en aan de buitenkant lijkt het vooral op een punkerswinkel, maar je moet gewoon erin gaan! Er is namelijk genoeg fandom merchandise te vinden, aan de achterkant staat zelfs een enorme collectie aan funko pops!

 

 

 

 

 

 

P1060546 P1060547 P1060548 P1060549 P1060550 P1060551 P1060560 P1060561Naast alle Fandomkleding (van veel series en bands), is er aan de achterkant dus een grote collectie aan Funko Pops en Dr. Martens-schoenen.

 

 

Het mooie aan de Popshop in Haarlem is alle geweldige merchandise die ook vaak wordt aangevuld! De Popshop speelt graag in op de wensen van de klanten. Tijdens kersttijd worden er kersttruien gehaald in de winkel en voor de nieuwe Star Wars-film werd er ook veel kleding hiervan in de winkel gezet. Ik zag veel kleren van Harry Potter, Pokémon, Adventure Time, Game of Thrones, Super Mario…. Zo veel fandoms! Ik raad je dus zeker aan om deze winkel te bezoeken. De werknemers zijn gezellig, het aanbod is groot en goed en is het dus zeker waard om er een bezoekje aan te brengen! De Popshop is te vinden in de Nieuwstraat 4 in Haarlem en kan je vinden op Facebook (link!).

Ben jij al eens in de Popshop geweest?

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Woow, zoveel Funko’s D: Ik wil ook!

  • Mariëlle op januari 4, 2016 om 11:58 am
  • Reageer

  Dus Joost, wanneer gaan we? ;D

  xx. Mariëlle

  1. Jaaaaa we gaan snel! Wil sowieso toch weer een keer terug dus dan neem ik je zeker mee!

 2. MAG IK OOK MEE? 😀

 3. Huy, de foto’s doen het niet!

  1. O, daar ga ik even wat aan doen!

  • Dave op februari 2, 2016 om 8:14 pm
  • Reageer

  Hebben jullie ook de diy male funko?

  1. Hee Dave, die heb ik niet gezien toen ik er was, maar je kan Popshop altijd nog een mailtje sturen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.