Films die ik dit jaar in de bioscoop wil zien

Een van mijn goede voornemens van 2018 is dat ik wat vaker naar de bioscoop wil. Met mijn Rotterdampas kan ik soms gratis of met korting naar de bioscoop, dus daar wil ik zeker gebruik van maken. Daarbij heb ik mijn Movie Challenge op 50 films gezet, dus wat bioscoopbezoekjes zullen daarbij enorm helpen.

 

Ten eerste zijn er genoeg superheldenfilms die ik graag in de bioscoop zie. Zo komt Black Panther op 14 februari in de bioscoop. Hoewel ik nog niet echt niet iets heb met deze superheld, komt hij voor in Avengers Infinity War (25 april), die ik sowieso wil zien. De komende tijd probeer ik alle Marvelfilms te zien om goed voorbereid te zijn op de Avengers, dus dat komt vast goed! Het tweede deel van Deadpool komt op 31 mei uit. Deadpool is echt fantastisch, dus deze wil ik ZEKER zien in de bioscoop. Hoewel ik niet veel heb met Ant-Man, kan het zo zijn dat ik Ant-Man and the Wasp ga zien in de bioscoop, die vanaf 18 juli te zien is. 4 oktober kunnen mensen ook een film gaan zien van Aquaman (een prima gozer in Justice League, maar ik verwacht er niet veel van) en ook Incredibles 2 verschijnt dit jaar op 27 juni! 

Er zijn nog genoeg andere stoere films die ik in 2018 hoop te zien in de bioscoop. Ready Player One wordt een boekverfilming en kan je vanaf 29 maart gaan zien. Man man man, wat ben ik toch hyped over deze film! Ook lijkt me de film van Solo: A Star Wars Story mij zeker leuk (23 mei). De eerste Jurassic World-film keek ik samen met mijn neefje, dus er is een kans dat ik dit jaar Jurassic World: Fallen Kingdom (7 juni) in de bioscoop ga zien. Alita: Battle Angel lijkt mij een hele toffe en prachtige film, want ik heb de trailer ervan gezien toen ik laatst in de bioscoop was (film is van dezelfde maker als Avatar). Deze is vanaf 19 juli in de bioscoop. Een andere boekverfilming is The Darkest Minds, waar ik zeker naar uitkijk. Vanaf 20 september kunnen alle YA-lezers deze film gaan zien in de bioscoop!

Een minder bekende boekverfilming waar ik waarschijnlijk enorm van ga genieten, is Every Day (in de bioscoop vanaf 22 februari). Dit gaat over iemand die elke dag wakker wordt in een ander lichaam van dezelfde leeftijd en verliefd  wordt op een meisje. Kan je van iemand houden die elke dag er anders uit ziet? Ik ben heel benieuwd naar deze film! Ook kijk ik uit naar Love, Simon (14 juni, helaas uitgesteld!), Mowgli (18 oktober), The Nutkracker and the Four Realms (2 november) en last but not least Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (15 november). Fantastic Beasts lijkt mij fantastisch om te zien, The Nutkracker ziet er heel fantasierijk uit, Love, Simon lijkt mij ook een hele fijne film en Mowgli klinkt ook erg interessant.

 

Wat een boel films zeg! Door deze films te zien in de bioscoop, weet ik zeker dat ik mijn Movie Challenge wel kan gaan redden. Welke films wil jij gaan zien in de bioscoop dit jaar?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Every Day, de nieuwe Fantastic Beasts-film en de Jurassic World-film wil ik ook heel graag zien, en natuurlijk Love, Simon! Verder zijn er tal van films waar ik onwijs benieuwd naar ben: Lady Bird, Wonder Wheel, Mamma Mia, Mary Poppins Returns, Midnight Sun, Downsized, Molly’s Game… het wordt een goed filmjaar denk ik!

    1. Dat zeker, ik wil bijna een Pathe-abonnement kopen door de hoeveelheid films, haha! 🙂

  2. Every Day lijkt me echt prachtig! En natuurlijk kijk ik uit naar Love, Simon en Fantastic Beasts 2 🙂

  3. Zoveel toffe films dit jaar! Ik kijk zo veel uit naar Love, Simon en Fantastic Beasts. Ook wil ik Pitch Perfect en The Greatest Showman nog zien. Ik gok dat de bioscoop flink geld aan mij gaat verdienen aangezien ik door dit lijstje naar nóg meer films wil!

  4. Wow! Super cool. Ik wil heel graag vaker naar de bioscoop, maar ik neem er toch te weinig tijd voor. Misschien dat een van deze films me over de lijn trekt. Misschien Ready Player One? Het boek was geweldig!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.