Gezondheidsupdate: My rollercoaster goes up, my friend!

We zijn weer weken verder, en ik ben aangenaam verrast, want ik kan zeggen dat het zo goed gaat wat mijn gezondheid betreft! Vorige maand had ik nog pijn en had ik weinig vooruitzicht op een goede toekomst, maar nu is de pijn verdwenen! Wat is er precies is gebeurd, leg ik even uit in mijn gezondheidsupdate.

 

Tijdens mijn laatste bezoek aan de maagarts hadden we eigenlijk weinig goed nieuws. De dokters wisten nog steeds niet wat ik precies had en er werd hypnotherapie en een bepaald dieet voorgesteld. De dag erna had ik in de avond ontzettend veel last van mijn buik. Het deed zo veel pijn, zo pijnlijk was het nog nooit geweest. De dag erna stond ik op met 40 graden koorts, een grote snotneus en ik bleef maar hoesten. Maar buikpijn? Weg! Het was volledig verdwenen, en sindsdien heb ik nauwelijks last van mijn buik.

 

Waardoor het komt? Ik weet bijna zeker dat het komt door de osteopaat, die enorm geholpen heeft. Voordat de buikpijn verdween, begon de osteopaat te werken aan mijn buik. Hij zei dat al mijn organen tegen elkaar aan gedrukt waren als het ware, waardoor ik veel kramp had. Dit heeft hij verbeterd en nu gaat het stukke beter! Deze week werkte hij nog wat aan mijn dikke darm, maar hij zegt dat we flink voor op schema liggen. Ik krijg ook wat oefeningen zodat ik wat losser word en minder verkrampt ben, en het helpt echt! De pijn is verdwenen, alleen zegt de osteopaat dat ik wel een terugval kan hebben, die als het goed is snel zal verdwijnen. Ik was twee dagen begonnen met een speciaal dieet, maar ik stopte omdat ik al een groot vermoeden had dat ik al van de pijn af was. En dat klopt! Het is weg en ben al bijna afgebouwd met de pijnstillers en volgende week wil ik afbouwen met mijn maagbeschermers.

 

Dit is dus vooral goed nieuws, want ik zit veel lekkerder in mijn vel! Ik fiets weer, ga weer werken aan mijn conditie, spreek vaak af met vrienden, ga langs onwijs veel toffe evenementen, ga misschien weer rijlessen nemen, misschien weer werken en voorbereiden op mijn studie. Maar vooral lekker veel genieten van een pijnloos leventje 😀

 

My rollercoaster goes up, my friend!

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Zo goed om te horen dat het beter gaat en blijft gaan 🙂

 2. Wat ontzettend fijn voor je! 🙂

 3. YES!

 4. Fijn om te horen Joost! 😀

 5. Wat fijn zeg! 😀

  • Gaia Steinbuch op maart 16, 2015 om 7:53 am
  • Reageer

  Geweldig nieuws :)!

 6. Dat is echt geweldig nieuws. Sorry voor de late reactie, ik kom pas nu aan mijn bloglovin-achterstand van enkele dagen toe maar vind het super om te lezen dat het beter met je gaat.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.