Gezondheidsupdate: Plussen en minnen

Na weer een paar weken ziek thuis te hebben gezeten, kan ik weer een update maken hoe het er nu voor staat. Ik ben naar de dokter geweest en er zijn weer een paar dingen gebeurd.

Ten eerste ben ik echt gestopt met mijn studie. Woensdag ging ik langs de studieadviseur die het ook goed vond dat ik stopte en ik kan volgend jaar opnieuw beginnen bij de Erasmus, wat een hele opluchting is. Jammer genoeg was dit wel mijn laatste dagje in Rotterdam, dus dat ga ik zeker wel missen.

De dag ervoor ging ik naar de maagarts en die raakt al een beetje ten einde raad. Ik mag geen warme kruik meer op mijn buik omdat die letterlijk is verbrand door de hitte (het lijkt erop alsof ik allemaal littekens heb overgehouden van runen van The Mortal Instruments, dat klinkt wat spannender). Mijn buik ziet er dus even slecht uit en ik moet mijn buik wat rust geven. In plaats van de kruik slik ik verschillende pijnstillers, krijg ik hopelijk snel een MRI-scan voor mijn dunne darm en gaan de dokters nog andere dingen uitproberen.

Het thuis zitten vind ik jammer, maar er is wel goed nieuws, want ik zit in het Best of YA team! Daar ben ik wel heel blij mee en ik weet zeker dat ik me dan minder ga vervelen volgend jaar! Ik probeer mezelf dus vooral goed bezig te houden zodat ik wat afgeleid word van de buikpijn (want die is soms behoorlijk heftig, autsj!).

Stoppen met studeren, maar wel bij het Best of YA-promoteam. Ik heb wat tegenvallers, maar gelukkig zijn er ook meevallers! Ook kan je af en toe nog een filmpje voorbij zien komen, want met mijn laptop kan ik filmpjes maken, hoewel ik nog wel wat veranderingen aan wil brengen (ik heb een ander monteerprogramma en het is nog even sleutelen, maar filmpjes maken ga ik dus zeker vaker doen!). En vooral veel focussen op het beter worden, zodat ik over een paar maandjes er weer helemaal tegenaan kan! 🙂

2 reacties

  1. Duizend beterschapjes. Ik hoop dat ze snel ‘iets’ vinden waar ze ‘iets’ aan kunnen doen. Maar je zit nu wel in het TEAM. JEUHHHH!

    • Fany op december 14, 2014 om 9:38 pm
    • Reageer

    Zorg maar goed voor jezelf en waw geniet van je tijd bij het promoteam!
    Cliché maar je gezondheid is wel het allerbelangrijkste dus taken it easy…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.