De wekelijkse avonturen van een Fanboy #240

Voor veel mensen in Nederland was het een erg heftige week. We belanden in een tweede lockdown, en dat voor de feestdagen. Wat plannen aanpassen, contact vermijden en voornamelijk thuis blijven. Het blijft lastig, maar we moeten volhouden zodat we de zorg niet te veel belasten. Binnenshuis had ik gelukkig genoeg te doen, dus hierbij mijn overzicht van de afgelopen week.

Leesavonturen

Ik las verder in Rijk der Stormen, ik heb het boek bijna uitgelezen! Daarbij begon ik aan Familie liegt nooit op de zaterdag, welke weer vol toffe mysteries zit, precies zoals ik gewend ben van Karen M. McManus. Deze had ik uiteindelijk op de vrijdag uitgelezen, om erna weer verder te gaan in Slapen in een zee van sterren van Christopher Paolini.

Bingewatchavonturen

De komende series heb ik gezien:

  • Undercover seizoen 2 aflevering 7-10. Sterk einde van het seizoen!
  • Attack on Titan seizoen 3 episode 9-22. Wat een meesterwerk is deze anime zeg! Ik ben heel benieuwd hoe het laatste seizoen gaat worden.
  • Tiny Pretty Things seizoen 1. Een toffe serie, maar ik heb ook genoeg op te merken.
  • The Mandalorian seizoen 2 episode 8. Wanneer komt seizoen 3? Ik wil meer!
  • Klikbeet seizoen 4 aflevering 9
  • Draadstaal seizoen 12 aflevering 2

Op de vrijdag keek ik naar Rundfunk: Jachterwachter op Netflix. Ik heb geen idee wat ik heb gezien, maar het was eigenlijk best grappig en erg bizar! Niet voor iedereen weggelegd, maar fans van Rundfunk zouden er wel om kunnen lachen.

Gameavonturen

Op de maandagavond speelde ik met vrienden Dungeons and Dragons, weer een erg leuke sessie. We spelen Baldur’s Gate: Descent into Avernus, en we zijn al redelijk ver op level 9. Het is zo prettig om dit rollenspel tijdens een lockdown te kunnen spelen, vanaf de eerste lockdown spelen we als groep via Discord en dat gaat prima. Mocht je benieuwd zijn naar dit spel, raad ik je zeker aan om de podcast over Dungeons & Dragons te beluisteren van Het Cult-Uur! of bekijk Vechel Fantasy, die in het Nederlands uitleg geeft over het spel.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik bij mijn ouders, waar ik nog een mooie wandeling door de duinen maakte. Doordeweeks was ik aan het werk, en kon ik op de donderdag mijn laptop inleveren op kantoor. Bij mijn opdracht hebben ze namelijk kerstvakantie, dus ik heb ook automatisch twee weken vrij. Even wat rust dus! De komende tijd kan ik dus veel gaan bloggen, lezen, series kijken en meer. Voornamelijk bij mijn ouders, zodat ik zo min mogelijk contact heb met anderen. Een vrij ingetogen kerstvakantie in vergelijking met vorige jaren, maar volgend jaar wordt het hopelijk weer fantastisch.

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Fijne vakantie gewenst Joost!

    1. Dank je wel Katja, jij ook! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.