De wekelijkse avonturen van een Fanboy #241

De kerstvakantie is begonnen! Ik heb deze twee weken vrij van werk, dus ik kon ook vakantie gaan vieren. Een ingetogen vakantie, maar wel met familie en nog genoeg leuke dingen om te doen. Het einde van het jaar nadert, dus ik lees nog snel wat mooie boeken uit. Nu heb ik de tijd, dus daar ga ik gebruik van maken ook!

Leesavonturen

Afgelopen week las ik Rijk der stormen uit, het vijfde deel in een magische serie. Ik kan niet wachten om de overige twee delen te lezen! Daarbij las ik verder in Slapen in een zee van sterren. Het is een dikke pil, maar ik hoop dat ik hem in de vakantie kan uitlezen. Ook begon ik aan het elfde deel van Sword Art Online en begon ik aan de Diamond & Pearl reeks van de manga Pokémon Adventures, waar ik al drie delen van las. Daarbij ging ik vlak voor kerst elke dag een stukje lezen uit Huis van de Nacht 1: Verkozen, een erg oude twaalfdelige vampierenserie. Dit is echt mijn meest gehate boekenreeks, maar ik ben hem voor een speciaal project aan het lezen… Daar hoor je in 2021 hopelijk veel meer over!

Bingewatchavonturen

Daarnaast heb ik weer een aantal series gekeken:

  • The Day I Became A God Seizoen 1 aflevering 1-10. Gratis te zien op Wakanim, ik ben nu helemaal bij en ik wacht met spanning af op het einde van het seizoen!
  • Even tot hier seizoen 4 aflevering 7
  • Klikbeet seizoen 4 aflevering 10
  • Draadstaal seizoen 12 aflevering 3
  • The Promised Neverland seizoen 1. Geniale anime, en in januari begint het tweede seizoen!

Daarnaast keek ik naar de voorstelling van Paulien Cornelisse op televisie, keek ik naar de documentaire van de draq queen Trixie Mattel: Moving Parts en keek ik met vrienden via Netflix Party op kerstavond naar Klaus, die ik voor de vierde keer keek. Zo’n mooie film!

Gameavonturen

Op de maandagavond speelde ik weer zoals gewoonlijk Dungeons and Dragons met mijn vrienden via Discord, we gaan echt goede kant op richting het einde! Daarbij had ik op een dag gratis City Skylines kunnen kopen voor mijn laptop, die hoop ik zeker een keer te gaan spelen.

Persoonlijke avonturen

In de kerstvakantie deed ik het rustig aan. Ik was de eerste dagen alleen thuis, maar ik had nog wel een online kerstborrel van werk, waarin we een pubquiz met teams deden. Erg leuk, en ik bleef zelfs als een van de laatste hangen! Op de woensdagavond had een vriendengroep en koekjesversieravond georganiseerd. Iedereen kreeg thuis koekjes, om vervolgens die te decoreren. De dag erna ging ik richting mijn ouders en kon ik daar kerst vieren. Op eerste kerstdag met mijn ouders en mijn tante. Iets rustiger dan normaal, maar hopelijk is dit maar voor één keer. Hopelijk had iedereen ondanks de omstandigheden toch een mooie kerst!

Nog een vakantieweek te gaan, en dan weer hard aan de bak! Al de vierde maand dat ik vanuit huis werk, maar het is te doen. We maken er in ieder geval wat moois van, want op tweede kerstdag zou mijn fangirl en mijn zusje met haar vriend komen en konden we daar nog een leuke week mee maken. Dat lees je volgende week!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.