Het leven van een Fanboy: Bekentenissen van een Fanboy

Ja, soms kan je als Fanboy dingen opbiechten die normale mensen maar al te raar vinden. Fanboys/Fangirls vinden elkaar heel normaal, maar de buitenwereld kijkt ons soms maar raar aan en ze vinden ons een apart volk. Zelf maak ik soms dingen mee, waarvan ik denk dat zelfs Fanboys/Fangirls het raar zullen vinden. Ik heb daarom een lijstje opgesteld met wat bekentenissen die niet helemaal door de bocht kunnen, althans, dat denk ik. En ja, lachen mag hoor, ik zou mezelf ook uitlachen. Of wie weet herken je jezelf erin. Wie weet…

 

– Ik heb meerdere keren tot 2 uur in de nacht een serie lopen kijken, want het was spannend en ik kon niet stoppen.

– Als ik een dag heb waarin ik geen Fandomgerelateerde kleren aan heb, voel ik me achteraf wat nukkig.

– Misschien geef ik voor het slapen aan een kusje aan de poster van Daenerys naast mijn bed… Misschien…

– Meisjes die zijn gaan cosplayen als één van mijn favoriete karakters uit series/boeken, kunnen zelfs een huwelijksaanzoek verwachten.

– Het zou zo maar kunnen dat ik hele slechte openingszinnen ga gebruiken aan random cosplayers zoals Katniss Everdeen… ”You don’t have to use a bow and arrow to strike my heart…” (en daarna loop ik natuurlijk awkward want versieren is niet mijn ding)

– Het doet pijn als ik een boekhandel uitloop zonder iets gekocht te hebben.

– Als ik s’nachts wakker word en niet meer kan slapen, krijgt Pinterest een heel lang bezoekje van me… Repin all the Fandom stuff!

– Soms vraag ik me in bepaalde situaties af hoe bepaalde fictieve personages erop zouden reageren en dan probeer ik dat na te doen want dan maak ik vast een veel grotere indruk op mensen.

– Ik spaar stiekem geld om naar de San Diego Comic Con te gaan of voor een leuke vakantie naar Japan om Pokécenters te bezoeken.

– Als ik tijdens rijles eens een klein foutje maak, hou ik mezelf voor dat Augustus Waters voor geen meter kon rijden en ook geslaagd is, dus dan kan ik dat ook wel.

– Ik ben een tovenaar en ik heb gestudeerd in Zweinstein en TOVEREN BESTAAT OKE? Echt waar. Zo, ik heb het gezegd.

 

Wat zou jij eens als Fanboy/Fangirl willen opbiechten?

7 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Haha super leuk stukje. Wat ik zou willen opbiechten hmmm: Als ik ‘s nachts niet kan slapen ga ik tumblr afstruinen op zoek naar plaatjes van Dean Winchester / Jensen Ackles wordt ik altijd erg gelukkig van!

    1. Hahaha dit is herkenbaar, maar dan met Jennifer Lawrence of Daenerys :’)

  2. Geweldig dit xD Het doet bij mij ook altijd pijn als ik de boekwinkel uitloop zonder iets te kopen ._.

  3. Grappig én herkenbaar. Die Pinterest-mails met borden waarvan wij denken dat jij ze leuk gaat vinden zijn rampzalig. Gegarandeerd klik ik door naar een HP-bord en dan ben ik weer voor een uur vertrokken. 🙂

  4. Hahaha die posters naast je bed! Ik geloof je meteen. Ze hangen dichtbij genoeg. :’)

  5. De Pokécenters in Japan zijn van de ene kant wel leuk, maar vallen ook een beetje tegen! Ik heb er wel even rondgekeken, volgens mijn moeder vast veel te lang, maar het zijn voornamelijk knuffels die er liggen. Verder hebben ze wel ontzettend veel pokémonkaarten, alleen jammer dat je die natuurlijk niet kan lezen. De ingang was wel vet, en er stonden grote beelden van pokémons.

    1. O wauw, een reiziger met ervaring 😉 Supercool! Ja had al een vermoeden dat er onwijs veel knuffels lagen, maar dat lijkt me ook leuk om te zien 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.