Ik sta in de BKYA!

Misschien heb je de KBYA misschien al voorbij zien komen in de boekhandel, de BKYA is namelijk een boekenkrant over Young Adult boeken! Voordat het nieuws bekend werd gemaakt dat er een BKYA aankwam, kreeg ik al een mailtje of ik bij wilde dragen door een stukje te schrijven voor de boekenkrant. Natuurlijk wilde ik daar aan mee doen! De BKYA heeft vele gevarieerde artikelen, ik mocht een stukje schrijven over een boek dat ik pas gelezen had. Drie keer raden welk boek ik uitkoos…

P1070768

Uiteraard, ik schreef wat over De Appeltaart van Hoop! Dit fantastische boek is echt een deel van mijn ziel geworden, dus ik moest gewoon wat schrijven over dit prachtige verhaal. Naast mijn stukje schreef Esmee (Leesmee) ook wat over Aan alle jongens van wie ik hield.

P1070769

Het was erg gaaf om mee te werken met de BKYA en jij kan zelfs de volgende keer in de krant staan! In de BKYA staan interviews met auteurs en uitgevers, vertelt Emmy (Zon en Maan) over BookTubers en zijn er vele andere leuke artikelen die je erin kan vinden. De BKYA is te vinden bij vele boekhandels, dus neem hem snel in huis om hem te lezen (of om mijn foto uit te knippen voor boven je bed)!

Heb jij de BKYA al in huis?

3 reacties

  1. Jij haalt dit boek te vaak naar boven! Dit boek geeft me iedere keer weer zin in appeltaart 🙁

    1. Dit is de bedoeling!!!! 😀

  2. Wat leuk! Helaas ben ik hem nog niet tegengekomen, maar als ik hem zie zal ik hem zeker meenemen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.