Mijn avonturen in Blijdorp

Aangezien ik in Rotterdam woon, heb ik een Rotterdampas aangeschaft. Hierbij kan je vele uitjes in Rotterdam meemaken met korting of helemaal gratis. Onder andere kan je voor maar 5 euro naar de dierentuin in Blijdorp. Ik was hier ooit heen geweest toen ik nog een klein jochie was, maar ik ben compleet vergeten hoe het daar was. Tijd om er weer eens heen te gaan! Ik kon het natuurlijk niet laten om wat foto’s te maken van alle dieren in de dierentuin, inclusief wat gekke foto’s van mezelf zoals je gewend bent.

Buidelarrest gekregen van mijn kangoeroemoeder.

Deze leuke speeltuin? Er stond op een bord dat het voor kinderen van 5 tot 88 jaar oud is. Drie keer raden wie er binnen een paar minuten in die toren zat en de glijbaan af gleed…

Even uit mijn schulp gekropen als een schildpad. Het was echt een heel gedoe om daar in te gaan, maar het is me gelukt. Bleidorp (haha blei van ei) met een jongen die ik niet ken. Mijn favoriete dier is een kleine panda, maar hij was er niet in de dierentuin zelf, dus dit was een schrale troost. Geconfronteerd met mijn eigen lengte bij de olifanten.

Zo, dat waren de foto’s die ik maakte in Blijdorp. Ik vond sommige hokken voor de dieren wel iets te klein, maar andere verblijven waren juist weer lekker groot. Het regende af en toe die dag, maar daar had ik nauwelijks last van. De dierentuin is redelijk groot en ik had genoten van het hele park.

Welke dierentuin en welk dier is jouw favoriet?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • boekenwormmam op augustus 22, 2017 om 8:16 am
  • Reageer

  Als klein meisje gingen we naar Ouwehands dierenpark. Ik was enorm onder de indruk van het berenbos. Ik liep weg van mijn moeder om een beer te bekijken en toen riep ze mijn naam. Een oppasser hoorde dat en vertelde dat ze een wolf hadden met dezelfde naam en heeft haar zelfs aangewezen. Sindsdien vind ik ouwehands het leukste en ben ik gek op wolven! 😂

  1. haha, Ouwehands Dierenpark vind ik ook erg leuk! 😀 De wolven waren er helaas niet meer in Blijdorp *snik snik*

 1. Ziet er superleuk uit! Ik ben megafan van “nepsavannes” in dierentuinen, waar giraffen en zebra’s en gnoe’s enzo gezellig samen rondrennen (drie jaar geleden was ik in Burger’s Zoo en daar heb ik er echt een uur staan kijken).

 2. Blijdorp is echt mij favoriete dierentuin❤ Toen ik klein was, kwam ik er echt heel vaak, omdat er een abonnement hadden thuis. En morgen ga ik ook eindelijk weer eens naar Blijdorp!

  1. Ah, veel plezier morgen! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.