Mijn avonturen in Pokémon Sun #10

De legendarische strijd was gestreden. Ik had een Solgaleo gevangen en had al mijn Island Trials gehad, maar nu moest ik nog naar de League! Tijd om het laatste avontuur aan te gaan en de Island Champion te worden van Alola!

 

Ik kwam aan op Mount Lanakila, de plek richting de Pokémon League. Ik kreeg een Icium Z, evolueerde mijn laatste Eevee in een Glaceon en vocht tegen Gladion en Hau. Eerlijk gezegd waren ze redelijk makkelijk te verslaan, dus ik ging daarna door naar de league!

Goed, het was tijd om de League te verslaan. Hoe deed ik dat? Mijn team was een Primarina, Solgaleo, Tsareena, Raichu, een shiny Magmortar en een Zygarde (de versie van de hond). De Elite Four was af en toe lastig, maar ik wist elke trainer te verslaan. Leuk om oude en nieuwe gezichten te zien in deze groep!

Ik had de Elite Four verslagen, ik was de champion! Maar wacht, iemand daagt mij uit, namelijk Professor Kukui! Ik vond het onverwacht dat de Professor de grote ”eindbaas” is, dat is nog nooit zo gedaan! Zo zie je maar hoe nieuw het concept van Pokémon Sun & Moon is. Het was een lastige tegenstander, maar uiteindelijk wist ik hem te verslaan!

Ik werd de champion, maar het spel volledig uitspelen? Dat moet nog gebeuren, want zelfs na de normale verhaallijn is er nog genoeg te doen Alola! Het avontuur gaat verder…

Met welk team heb jij de League gehaald?

2 reacties

    • Gaia op februari 16, 2017 om 10:50 am
    • Reageer

    Leuk deze blogjes en de foto’s van de guide.

    Mijn team bestond uit Primarina, Lunala, Decidueye (geruild als ei met iemand die deze als starter had), Kommo-o (geruild met iemand die de game al verslagen had), Salazzle and Sandslash (Alolan Form). Ik ben op dit moment bezig met de content na de league, dat heb ik nog niet uit (maar ik heb de laatste tijd niet zo veel meer gespeeld).

    1. Mooi team hoor! Ik moet ook nog een deel van na de league, moet echt snel weer verder spelen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.