Mijn avonturen in Pokémon Sun #2

Aangezien ik vorige week een blogje maakte over mijn eerste avonturen in Pokémon Sun, besloot ik verder te gaan met deze rubriek. Pokémon Sun stelt mij tot nu toe niet teleur. De opdrachten zijn leuk, er is een ruime variatie van Pokémon en de graphics zijn prachtig! In het eerste deel was ik gestopt bij het begin van route 2, waarin ik al 21 Pokémon in mijn Pokédex had. Nu ging ik door met deze route en ving ik een hoop Pokémon, had ik grote gevechten en ging ik door naar het volgende avontuur…

 

In het bovenste stuk van route 2 evolueerde mijn Popplio naar een Brionne. Brionne vind ik niet de meest mooie Pokémon, maar de eind-evolutie vind ik stukke beter. Snel verder met trainen dus! Ook ving ik een Cutiefly en twee Spearows. De tweede Spearow die ik ving, ruilde ik in voor een Machop bij een vrouw in het Pokémoncentre. Ook wist ik een Growlithe te vangen. Na wat trainen en het vangen van Pokémon werd het tijd voor mijn eerste trial!

pokemom-van-route-2

p1070971
De eerste trial is erg leuk om te doen. Je moet drie verschillende Gumshoos aanvallen die zich verstoppen in verschillende holen in een grot. Halverwege heb je nog een gevecht met Team Skull. Als je helemaal klaar bent met de trial, is er een Totem Pokémon aan het einde van de tweede kamer (een sterke Gumshoos) die een extra Pokémon kan inschakelen om je te bevechten. Een sterke tegenstander, maar ik wist hem te verslaan! Hiermee overwon ik de eerste trial en kreeg ik van Illima een Normalium Z, waarin ik een sterke normale aanval kan gebruiken in een gevecht. In de grot wist mijn Pikipek ook nog te evolueren naar een Trumbeak en ving ik een Diglett.

p1070972

Route 3 kwam op mijn pad, daar moest ik uiteraard een boel trainers verslaan en wat Pokémon vangen! Hierin ving ik een Mankey (die ik Momo noemde, naar het beestje in Avatar The Last Airbender), een Abra (die ik erna snel wist te evolueren naar een Kadabra) en een Delibird.

pokemon-verdant-cavern-en-route-3p1070973

Bij route 3 zit ook een grot genaamd Melemele Meadow. Hierin moest ik de bijzondere Pokémon van Lillie te pakken te krijgen die in de grot was verdwaald. Naast het vinden van deze Pokémon ving ik ook een Cotonnee en een Oricorio. Terug in route 3 ving ik nog een Ruflett en een Crabrawler.

pokemon-melemele-meadow

p1070974

Na mijn reis kon ik de Kahuna verslaan van het eiland, de opa van mijn rivaal! Het was geen grote uitdaging door mijn sterke Pokémon, maar zijn Z-Move wist mijn Brionne bijna te verslaan. Na het gevecht gaf hij mij een nieuwe Z-move voor fighting types en kreeg ik een Tauros. Niet om mee te vechten, maar om op te rijden! Wanneer ik maar wil kan ik op Tauros rijden. Hierdoor gaat het lopen stukke sneller en Tauros kan grote rotsen breken, zodat er nieuwe plekken ontdekt kunnen worden.

p1070975

Door de Tauros heb ik een aantal nieuwe plekken bezocht op het eiland en heb ik nieuwe Pokémon weten te vangen, zoals een Bonsly, een Carbink, een Roggenrola, een Rockruff (genaamd Lupin) en een Spinda. Na het doorzoeken van het eiland van voor nieuwe plekken en Pokémon ging ik door naar het volgende eiland van de Alola-regio, namelijk Akala Island!

laatste-pokemon-voor-vertrek

p1070976

Het eerste eiland is nog maar een klein stuk van het spel, nu gaat het avontuur pas echt beginnen! Ik kan niet wachten om de andere eilanden te zien en ik ga ervoor zorgen dat ik zo veel Pokémon vang en laat evolueren! Op naar Akala Island!

Hoe ver ben jij al met Pokémon Sun/Moon?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.