Mijn avonturen in Pokémon Sun #4

Alola! Mijn avonturen in Pokémon Sun gaan verder op het tweede eiland. Ik heb weer veel gedaan qua trials, maar ik heb ook een boel Pokémon gevangen en getraind. Kijk je mee?

 

We beginnen bij Route 7 en 8. Hier ving ik een Finneon en Tentacool. Ik trainde wat bij route 8 en ging daarna door naar Lush Jungle, waar ik weer een trial kon bevechten!

Bij Lush Jungle hielp ik een Mallow met het verzamelen van ingrediënten voor haar brouwsel voor mijn derde trial. Telkens als ik bij een ingrediënt was, werd ik aangevallen door een Pokémon. Na het verkennen van de hele jungle had ik alle ingrediënten compleet en kon ik vechten met een Totem Lurantis! Deze grasPokémon was iets sterker dan verwacht, maar tijdens mijn tweede poging kon ik Lurantis verslaan. Ik kreeg een Grassium Z als beloning. Daarna begon ik wat te trainen en evolueerde mijn Brionne naar een Primarina, werd mijn Zubat een Holbat, ving ik een Comfey, evolueerde mijn Makuhita naar een Hariyama en werd mijn Bounsweet een Steenee. 

Ik besloot even een kleine pauze te nemen van de verhaallijn om wat oude routes weer af te struinen. Ik ving een tweede Slowpoke, mijn Magikarp werd een Gyarados en ik evolueerde een Luvdisc, Surskit, Fletchling en een shiny Magby. Daarna begon ik met wat trainen en werd mijn Bonsly een Sudowoodo, mijn Fletchling werd een Fletchlinder en mijn Trumbeak evolueerde naar een Toucannon.

In Diglett’s Cave versloeg ik wat leden van Team Skull, bezocht ik daarna Konikoni City en liet ik mijn Growlithe evolueren naar een Arcanini met een Fire Stone.

Het was tijd om de kahuna van het eiland uit te dagen! Onderweg vocht ik tegen Team Skull, zag ik Plumeria (een van de leiders van Team Skull) en vocht ik tegen de kahuna genaamd Olivia. Ik kreeg van haar als beloning een Rockium Z! Ook ving ik een Phantump, evolueerde mijn Steenee naar een Tsareena, werd mijn Dewpider een Araquanid en ving ik een Nosepass.

Na het verslaan van de kahuna zijn er nog een paar dingen die ik kon doen op het eiland. Ik ving een Staryu en een Sandygast, trainde mijn Paras tot een Parasect, maakte van mijn Morelull een Shiinotic en versloeg de trial captains Liana en Kiawe. Als afsluiter ging ik naar Aether Paradise, een klein eiland van een organisatie die Pokémon beschermt. Lusamine is de leider van deze organisatie en vertelt over Ultra Beasts en er werd er zelfs eentje opgeroepen! Ik moest de Ultra Beast verslaan en achteraf kon ik naar het volgende eiland!

Wat er gaat gebeuren op het volgende eiland? Daar vertel ik je de volgende keer meer over!

Wat is jouw favoriete Pokémon in Pokémon Sun & Moon?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.