Mijn avonturen in Pokémon Sun #7

We gaan weer verder met mijn Pokémon-avontuur! Na de island trial van het type ghost te hebben verslagen, ga ik nu verder in het derde eiland! Deze keer wist ik veel Pokémon te laten evolueren (mede dankzij mijn neefje). Ook ging ik verder strijden tegen Team Skull, het vijandige team in Alola…

 

Tijdens eerste kerstdag had mijn neefje zijn Nintendo DS bij zich, dus begonnen we wat Pokémon te ruilen. Dankzij het ruilen evolueerde mijn Haunter in een Gengar, mijn Phantump in een Trevenant, mijn Kadabra in een Alakazam en mijn Boldore in een Gigalith. Mijn neefje gaf mij ook de andere twee starters (Litten en Rowlett). Daarna trainde ik mijn Golbat tot een Crobat, werd mijn Litten een Torracat en uiteindelijk een Incineroar, mijn Litten werd een Dartrix en daarna een Dicidueye, Meowth werd een Persian, Munxhlax een Snorlax, Elekid een Electabuzz en Chansey een Blissey. Ook kon ik in de Aether Base een Zygarde krijgen, die er nu uitziet als een hond.

In Ula’ula Meadow ving ik de Oricorio van het eiland, om vervolgens naar Po Town te gaan, de basis van Team Skull. Hierbij moest ik het hele dorp door en met leden van Team Skull te vechten, om uiteindelijk aan te komen bij Shady House, waar Guzma is, de leider van Team Skull. Ik had hem verslagen (wel met veel moeite) en ik kreeg van hem een Bugimium Z.

Na het verslaan van team Skull, moest ik door naar het Eather House. Daar vocht ik tegen Gladion, om vervolgens te horen te krijgen dat ik naar de Aether Foundation moest gaan, omdat er iets niet helemaal in de haak is… Voordat ik vertrok, vocht ik nog met Nanu, de Kahuna van het eiland! Met mijn Primarina wist ik hem met gemak te verslaan. Ik kreeg van hem een Darkinium Z als beloning. Ook ging ik nog even door naar de woestijn van het eiland, waar ik even een Sandile ving.

In de Aether Foundation vocht ik met meerdere personen van de organisatie, om uiteindelijk uit te komen bij de villa van Lusamine. Hierin werd duidelijk dat Lillie de dochter van Lusamine is en Gladion haar zoon. Lusamine heeft Cosmog nodig om naar een andere dimensie te komen (die van de Ultra Beasts) en uiteindelijk weet ze een portaal te maken en te vluchten. Cosmog is uitgeput en Lillie gaat haar best doen om deze Pokémon weer beter te maken. Daarnaast wil ze haar gekke moeder stoppen.

Het avontuur wordt spannender en spannender… Op naar het vierde eiland!

Wat vind jij van de twee organisaties in Alola?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.