Mijn avonturen in Pokémon Sun #8

Pokémon Sun is één van mijn favoriete Pokémongames. In de vorige avonturen in Pokémon Sun vocht ik tegen de moeder van Lillie en ik kon door naar het vierde eiland!

 

Poni Island is een mooi eiland, maar ik zal niet alles bezoeken voordat ik de League heb gehaald.

Ik kwam aan in Seafolk Village, een rustig vissersdorp. Ik kreeg van een dorpsbewoner een Aerodactyl, ving een Wailmer tijdens het vissen en bemachtigde een Alolaraichium Z. 

Bij Poni Wilds ving ik een Exeggcute, Granbull en een Gastrodon. Via wonder trade kreeg ik een Mareanie en op het strand ving ik een Wimpod (die Insectinator heet). Vervolgens liet ik heel veel Pokémon evolueren om mijn Pokédex op te vullen, nu heb ik 65% van de Pokédex opgevuld!

Vervolgens liep ik door naar Ancient Poni Path. Hier kreeg ik al snel een Machamp als rider, hij draagt mij en kan grote blokken duwen!

Ik ging door naar Poni Breaker Coast, uiteindelijk kwam ik uit bij een bijzondere ruïne, namelijk Ruins of Hope. In de ruïne zag ik Hapu, die door de Tapu (de Pokémon die het eiland beschermt) is benoemd tot kahuna van het eiland!

Lillie en ik gingen naar onze volgende bestemming, namelijk Exeggutor Island. Hierbij pakte ik de Sun Flute. Dit bijzondere voorwerp heb ik nodig later in de game. Uiteindelijk gingen we terug naar de canyon, vocht ik tegen leden van Team Skull en Plumeria (een van de leiders van Team Skull) en kreeg ik van haar een Poisonium Z.  Op naar Vast Poni Canyon!

Dit zijn mijn avonturen voor deze keer. We bereiken bijna het spectaculaire einde van de game, dat wordt spannend!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.