Mijn avonturen in Pokémon Sun #9

Na de Sun en Moonflute te hebben gevonden, is het nu tijd voor het spectaculaire einde van Pokémon Sun! De spanningen lopen steeds hogerop, dat wordt nog wat!

 

Ik kwam terug bij Vast Pony Canyon, een groot gebergte waar ik mijn laatste trial zou hebben. Eerst vocht ik tegen de kahuna van het eiland, namelijk Hapu. Het gevecht was makkelijk te winnen met mijn Primarina, dus ik kreeg van haar een Groundium-Z. Vervolgens liet ik mijn Magneton, Charjabug en Nosepass evolueren in een Magnezone, Vikavolt en Probopass. Al snel kwam ik de captain Mina tegen die mij een Fairium Z gaf.

De Totempokemon van het eiland is een Kommo-o. Dit is een draaksoort, dus die kon ik ook makkelijk aan met Primarina. Sterker nog, hij was binnen een zet uitgeschakeld! Als beloning kreeg ik een Dragonium Z.

Toen was het zover, ik kon de grote confrontatie aangaan met Lusamine! Lillie en ik gingen naar Altar of the Sunne. Hierbij speelden we allebei op de fluit en Nebbie evolueerde in een Solgaleo! Solgaleo maakte een poort naar de Ultra Space en Lillie en ik gingen mee. We zagen daar Guzma die nogal gestoord werd van de Ultra Beasts die zijn geest ziek maakten.

Uiteindelijk zagen we Lusamine die helemaal bezeten werd door de Ultra Beasts. Ze is gaan samensmelten met één van deze wezens! Haar Pokémon waren heel sterk, maar ik wist ze gelukkig te verslaan. Lusamine werd weer normaal, maar ze werd wel vergiftigd door de samensmelting met de Pokémon.

We gingen met Solgaleo weer terug naar de normale wereld. Lillie nam haar moeder mee, nogal verdrietig doordat haar moeder zo ziek is geworden. Solgaleo was al die tijd van Lillie, maar hij vond het tijd om nu bij mij te horen. Solgaleo was makkelijk te vangen (aangezien hij ook deel wilde worden van mijn team), dus die legendarische Pokémon is in de pocket! 

De grote ontknoping heb ik gehad, maar wacht… Ik moet de league gaan verslaan! Ik ben dus nog even bezig dus voordat ik de Island Champion kan worden… Op naar het volgende avontuur!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.