Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #10

Weer een nieuw overzicht van mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun! De vorige keer haalde ik een nieuwe challenge op het tweede eiland, waardoor ik eindelijk op een Lapras het water kon verkennen. Ik kreeg ook een hengel, dus ik vond het tijd om weer terug te gaan naar het eerste eiland, om daar wat waterpokémon te vangen.

 

 

Terug bij Melemele Island. Hierin ging ik naar alle gebieden toe waar je kan zwemmen en kan vissen. Hierdoor ving ik uiteindelijk een Magikarp, Barboach, Seel, Remoraid, Wishiwashi, Shellder, Finneon, Luvdisc, Mareanie, Clamperl (twee keer) en een Mantyke. Ik kreeg zelfs nieuws van de Rotom Pokédex, want ik heb al meer dan de helft van de Melemele Pokédex compleet weten te krijgen! Dat gaat lekker dus!

Ik had dus alle plekken in Melemele Island bezocht om alle mogelijke Pokémon te vangen die ik kon krijgen door het zwemmen en het vissen. Mijn Spinarak evolueerde daardoor ook tot een Ariados! Verder ving ik nog een Tentacool en een Corsola.

Zo, Melemele Island heb ik voor nu wel gezien. Tijd om weer terug te gaan naar Akala Island! Hier ging ik terug naar Brooklet Hill, waar ik besloot de rest van alle Pokémon die ik daar kan vinden te vangen. Zo ving ik een Goldeen, Morelull, twee keer een Poliwag, Dewpider, Paras, Basculin, Alomomola en Feebas. Wat een flinke buit!

Ik heb mijn Pokédex een flinke boost gegeven door het vangen van vele Pokémon. Erg fijn, aangezien ik graag mijn Pokédex compleet maak. Na het vele vangen (wat in totaal echt wel anderhalf uur heeft geduurd), besloot ik weer verder te gaan met mijn reis door Alola. Op naar de volgende challenge!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.