Mijn dagje Londen #3

Londen is een fantastische stad en ik heb nu al heimwee. Ik wil weer terug! Tijdens mijn dagje Londen ben ik samen met zijn zusje eerst wat winkels afgegaan en daarna gingen we naar Camden Town! Een fantastische plek.

 

Bij het metrostation Camden Town stapten we uit en we liepen naar rechts. Deze straat is zo leuk om te zien! Alle huizen zijn versierd en dat is een geniaal uitzicht. Er zijn veel alternatieve winkels en typische winkels voor toeristen. We liepen door tot over de brug naar Camden Lock, de geweldige markt in deze buurt.

De markt van Camden is fantastisch en daar kan ik echt uren in ronddwalen. Bij Camden Lock zijn er allemaal kraampjes en kleine winkeltjes waar vooral veel kleding wordt verkocht (FANDOM KLEDING), alternatieve spullen en meer. De kraampjes zitten allemaal dicht bij elkaar, het is best knus en de hele markt is haast een heel doolhof met alle gangetjes, steegjes en hoekjes. Ook zitten er veel eetkraampjes in waar je erg goedkoop aan eten kan kopen. Mijn zusje en ik konden ook vaak wat dingen proeven, waardoor je maagje al steeds voller raakt!

Een van de meest rare winkels ooit is Cyberdog. Je mag binnen geen foto’s maken, maar man, deze winkel is echt bizar. Die robots aan de buitenkant zijn er ook binnen, maar dan is het echt een soort rare mix tussen robots en naakte mensen. Serieus, dit is echt een rare winkel, maar zo grappig om te zien. Soms zijn er ook dansers die bovenin de winkel in kooien lopen te dansen, de muziek is daar keihard, je kan er van die feest-shirts kopen die licht geven en er is zelfs een paaldanseres aanwezig. Zo debiel als wat, maar deze winkel is een bezoekje echt waard.

Mijn zusje kocht voor 2 pond een stuk pizza en ik had voor 5 pond een Chinees lunchbakje te pakken. Ik kon zelf beslissen wat erin zat, dus ik nam natuurlijk heel veel kip. Het was een klein bakje, maar mijn maag was volledig vol geraakt! We deden lekker rustig aan, dus na een tijdje eten, kraampjes bezoeken en wat spullen kopen, gingen wij weer naar de metro. Het was half vier, we hadden nog drie uur te gaan en wilden nog een aantal dingen doen! Wat ik verder nog heb gedaan, lees je in mijn volgende blogpost!

Ben jij al naar Camden Town geweest?

2 reacties

  1. Camden Lock is echt geweldig! Ik ga in februari naar Londen en ben zeker van plan een bezoekje te brengen. Ik ben er twee keer eerder geweest, maar dat is alweer zolang geleden. Dat was nog voor de fandomtijd :p

  2. Ik hou echt van Camden Lock, ik ga er altijd heen als ik in Londen ben.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.